معرفی و دانلود کتاب رژیم درمانی در سرطان pdf + خلاصه رایگان

کتاب رژیم درمانی در سرطان

۳.۲ امتیاز(از ۶ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رژیم درمانی در سرطان

«رژیم درمانی در سرطان» کتابی نوشته علیرضا زارعی‌نسب درباره کاربرد رژیم‌درمانی در درمان سرطان است. بعد از بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان دومین عامل مرگ و میر در بیشتر کشورهای ثروتمند جهان به شمار می‌رود. از سویی نرخ مرگ و میر در اثر بیماریهای قلبی عروقی رو به کاهش است ولی در خصوص سرطان ثابت مانده است و به نظر می‌رسد در سال‌های آتی سرطان به اولین علت مرگ و میر تبدیل گردد. متاسفانه در زمینه نقش تغذیه در درمان سرطان، افزایش اثر بخشی روش‌های متداول درمان سرطان به پیشگیری از بروز و یا کاهش علایم و عوارض ناشی از بیماری یا ثانویه به روش‌های درمان منابع کافی در دسترس نیست. کتاب رژیم درمانی در سرطان اطلاعات علمی لازم و کاربردی جهت تنظیم برنامه غذایی و نیازهای تغذیه‌ای بیماران مبتلاء به سرطان را در مراحل مختلف درمان ارائه می‌دهد. علیرضا زارعی نسب همچنین به نحوه نوشتن رژیم‌های بیمارستانی اعم از مایع کامل، صاف و... به انضمام عوارض تغذیه‌ای داروها و نکات تغذیه‌ای مربوط به هر دارو نیز به بهترین شکل ممکن پرداخته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رژیم درمانی در سرطان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرژیم درمانی در سرطان
موضوعسلامت، پزشکی عمومی
نویسندهعلیرضا زارعی نسب، محسن تقی‌زاده
انتشاراتانتشارات مرسل
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۱۲/۰۸
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
چگونه خود را بشناسیم
هریت اس. موساچه
آشنایی با فراورده‌های آرایشی و بهداشتی ۲
سامان احمدنصراللهی
گل های داوودی
سیدمحمد حسین زاده
الفبای بهداشت دهان و دندان
احمد ابوالحسنی
قصه ضرب المثل‌ها: ذ-ی (جلد دوم)
نگار شادلو
زیر بار حرف زور نرو!
جان برشتاین
نکات طلایی پوست و مو با گیاهان
امیر قاسمی
من یک چاق خوشحال هستم! بهره‌گیری از مغز هوشمند برای مدیریت و اصلاح بیش‌خوری و اضافه وزن
حامد اختیاری
گرگ کوچولو از تاریکی می ترسد
اوریان للمان
نسخه پیچی گیاهی برای بیماری ها
امیر قاسمی
بیولوژی سولومون؛ جلد چهارم (فصل ۳۱، ساختار رشد و تمایز گیاهان)
الدرا سولومون
اردشیر دوم و اردشیر سوم