کتاب زندگی و سلوک آیت الله بهجت
معرفی کتاب زندگی و سلوک آیت الله بهجت
«زندگی و سلوک آیت الله بهجت» زندگینامه و شرح زندگی اخلاقی و اجتماعی این روحانی برجسته شیعی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«یکی از شاگردان ایشان میگوید: من خیلی به نماز آقا مقید بودم وحتماً باید نماز مغرب وعشا را خدمت ایشان میخواندم. در آن زمان خانهای در اطراف قم ساخته بودیم. هنوز خانههای آن محله آماده نبودند، به همین خاطر شب که میشد نگرانی خاصی برای بچهها به وجود میآمد، بعد از نماز مغرب و عشا آقا را تا در خانه بدرقه میکردیم. یک شب که نماز تمام شد و در حال بدرقه کردن ایشان بودیم آقا فرمودند: منزل شما کجا است؟
عرض کردم: فلان منطقه. ایشان تأملی کردند و فرمودند: شما زود به خا نه بروید، لازم نیست شبها به نماز بیایید. در این فکر بودم که آقا بدون حساب و کتاب حرف نمیزدند، با عجله به خانه برگشتم، وقتی در را باز کردم دیدم بچهها و همسرم در حیاط نشستهاند و خیلی نگران هستند، پرسیدم: چه شده است؟ گفتند: یک عقرب داخل خانه است که از ترس بیرون آمده ایم. از آن به بعد خیلی مراعات میکردم.»
کتاب موجز و خوبی هست. میشه بخش توصیهها رو به دلیل کوتاه بودن در فواصل زمانی کوتاه خوند. مثلا در انتظار مترو، اتوبوس و ...
سلام، بنده نظر خودم رو با توجه به مطالعه کامل ثبت میکنم و فکر میکنم این کتاب ارزش چندبار خواندن را دارد، درود بر شما
کتاب خوبی هست حتما مطالعه کنید
کتاب خوبیست. باعث شد من آیت الله بهجت رو خیلی بهتر بشناسم. گرچه کلمات و عباراتی که در سخنانش استفاده شده بود مناسب برای طلبه ها بود.ولی دراینصورت باز هم استفاده بردیم
کتاب خوبی بود خیلی تونست بهم کمک کنه
خداروشکر که این کتاب و پیدا کردم ممنون طاقچه♡