معرفی و دانلود کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)subscriptionAvailable

کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

۳.۷ امتیاز(از ۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

کتاب الکترونیکی «معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)» نوشتهٔ کارن کتافیاس با ترجمه مهدی سجودی مقدم در انتشارات مهراندیش چاپ شده است. این کتاب دوزبانه با معلم‌ها صحبت می‌کند و به آن‌ها توصیه می‌کند که در شغل معلمی چه کارهایی را انجام دهند و چه کارهایی را انجام ندهند. این کتاب تصویری است و در قالب تصاویر زیبا و جملات کوتاه، این مفاهیم را آموزش می‌دهد.

درباره کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

یادتان می‌آید وقتی برای نخستین بار دانستید که معلمید و ازاین پس شاگردانی در مقابلتان می‌نشینند و به حرف‌های شما گوش می‌دهند، چه احساسی قلبتان را به لرزه درآورد؟ این کتابِ کوچک، با کلمات اعجاب‌انگیز و تصاویر پرشورونشاطِ خود، همان احساس را از نو در شما زنده می‌کند.

کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعهٔ این کتاب به همهٔ معلمان پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

حواست باشد که تو خیلی بیشتر از یک موضوع تدریس می کنی. تو قلب ها و اندیشه ها را باز می کنی؛ تو به زندگی ها شکل می دهی.

Be aware that you teach so much more than a subject. You are opening minds and hearts; you are shaping lives.

معرفی این کتاب در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمعلم درمانی (فارسی - انگلیسی)
موضوعروان‌شناسی عمومی
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۹۶۴-۶۷۹۹-۶۹-۱

whale
۱۴۰۲/۰۹/۲۹

خیلی اتفاقی و تو لیست جست و جوی طاقچه پیداش کردم و به عنوان یه نومعلم کاملا از توصیه ها بهره بردم و روحم حقیقتا به این کتاب نیاز داشت 🤗 توصیه میکنم حتما دانشجو معلم ها و معلم ها...بیشتر

مریم
۱۴۰۴/۰۱/۱۸

به نظرم معلمی یعنی هرروز یک چالش جدید با خواندن جملات کوتاه کتاب که دنیای از حرف و تجربه دارند میتوانیم با چالش ها روبرو شویم

Safa
۱۴۰۳/۰۷/۱۳

کتاب جالبی بود، توصیه های خوب برای معلم خوب بودن، مختصر و بسیار مفید. دوسش داشتم و از خوندنش لذت بردم.

آرامش (رازهای آرامش)
از حس بد به حس خوب
ديويد برنز
عادت‌ هایی برای موفقیت
دنیل والتر
نگرانی درمانی (فارسی - انگلیسی)
دنیل گریپو
سروش موفقیت؛ روش مطالعه و برنامه‌ریزی برتر
افسانه بوستانی کاشانی
گلبرگ ریاضیات گسسته دوازدهم رشته ریاضی و فیزیک
سامان اسپهرم
چگونه از بدنم مراقبت و نگهداری کنم؟ (۱)
ولری لی شیفر