دانلود و خرید کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی) کارن کتافیاس ترجمه مهدی سجودی مقدم
تصویر جلد کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

امتیاز:
۳.۸از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

کتاب الکترونیکی «معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)» نوشتهٔ کارن کتافیاس با ترجمه مهدی سجودی مقدم در انتشارات مهراندیش چاپ شده است. این کتاب دوزبانه با معلم‌ها صحبت می‌کند و به آن‌ها توصیه می‌کند که در شغل معلمی چه کارهایی را انجام دهند و چه کارهایی را انجام ندهند.

درباره کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

یادتان می‌آید وقتی برای نخستین بار دانستید که معلمید و ازاین پس شاگردانی در مقابلتان می‌نشینند و به حرف‌های شما گوش می‌دهند، چه احساسی قلبتان را به لرزه درآورد؟ این کتابِ کوچک، با کلمات اعجاب‌انگیز و تصاویر پرشورونشاطِ خود، همان احساس را از نو در شما زنده می‌کند.

کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعهٔ این کتاب به همهٔ معلمان پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)

حواست باشد که تو خیلی بیشتر از یک موضوع تدریس می کنی. تو قلب ها و اندیشه ها را باز می کنی؛ تو به زندگی ها شکل می دهی.

Be aware that you teach so much more than a subject. You are opening minds and hearts; you are shaping lives.

whale
۱۴۰۲/۰۹/۲۹

خیلی اتفاقی و تو لیست جست و جوی طاقچه پیداش کردم و به عنوان یه نومعلم کاملا از توصیه ها بهره بردم و روحم حقیقتا به این کتاب نیاز داشت 🤗 توصیه میکنم حتما دانشجو معلم ها و معلم ها

- بیشتر
مریم
۱۴۰۴/۰۱/۱۸

به نظرم معلمی یعنی هرروز یک چالش جدید با خواندن جملات کوتاه کتاب که دنیای از حرف و تجربه دارند میتوانیم با چالش ها روبرو شویم

Safa
۱۴۰۳/۰۷/۱۳

کتاب جالبی بود، توصیه های خوب برای معلم خوب بودن، مختصر و بسیار مفید. دوسش داشتم و از خوندنش لذت بردم.

مدیریت رفتاری تشویق و تنبیه از دیدگاه آیات قرآن کریم
چگونه فرزندانی مسئولیت پذیر پرورش دهیم؟
افسانه درویشی
چگونه از فاجعه آب و هوایی جلوگیری کنیم؟
بیل گیتس
کمک پریان برای غلبه بر افسردگی (فارسی - انگلیسی)
لاینس ماندی
اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری
سمانه ابراهیمی‌خسمخی
اعتماد به خدا درمانی
کارول آن مورو
ره توشه عاشقان امام رضا (ع)
علیرضا سبحانی‌نسب
رهیافتی به اخلاق و تربیت اسلامی