کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)
معرفی کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)
کتاب الکترونیکی «معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)» نوشتهٔ کارن کتافیاس با ترجمه مهدی سجودی مقدم در انتشارات مهراندیش چاپ شده است. این کتاب دوزبانه با معلمها صحبت میکند و به آنها توصیه میکند که در شغل معلمی چه کارهایی را انجام دهند و چه کارهایی را انجام ندهند.
درباره کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)
یادتان میآید وقتی برای نخستین بار دانستید که معلمید و ازاین پس شاگردانی در مقابلتان مینشینند و به حرفهای شما گوش میدهند، چه احساسی قلبتان را به لرزه درآورد؟ این کتابِ کوچک، با کلمات اعجابانگیز و تصاویر پرشورونشاطِ خود، همان احساس را از نو در شما زنده میکند.
کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعهٔ این کتاب به همهٔ معلمان پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب معلم درمانی (فارسی - انگلیسی)
حواست باشد که تو خیلی بیشتر از یک موضوع تدریس می کنی. تو قلب ها و اندیشه ها را باز می کنی؛ تو به زندگی ها شکل می دهی.
Be aware that you teach so much more than a subject. You are opening minds and hearts; you are shaping lives.
خیلی اتفاقی و تو لیست جست و جوی طاقچه پیداش کردم و به عنوان یه نومعلم کاملا از توصیه ها بهره بردم و روحم حقیقتا به این کتاب نیاز داشت 🤗 توصیه میکنم حتما دانشجو معلم ها و معلم ها
کتاب جالبی بود، توصیه های خوب برای معلم خوب بودن، مختصر و بسیار مفید. دوسش داشتم و از خوندنش لذت بردم.