معرفی و دانلود کتاب شعارهای تبلیغاتی pdf + خلاصه رایگان

۳.۵(از ۴ امتیاز)
categoryدسته‌بندی:
مدیریت و کسب و کار

معرفی کتاب شعارهای تبلیغاتی

«شعارهای تبلیغاتی» کتابی به قلم گروه پژوهشی عفراوی است و دربردارنده مجموعه‌ای از شعارهای تبلیغاتی و نمادهای تجاری برندهای برجسته و مطرح داخلی و خارجی است. این کتاب برای کمک به کسانی است که به دنبال شعاری برای مجموعه‌ی خود می‌گردند و یا طراح گرافیک و مشاور تبلیغاتی هستند و نیاز دارند از نمونه‌های موفق ایده بگیرند. این کتاب، از روش ایجاد شعار تبلیغاتی تا نمونه‌هایی از برندهای برتر جهان، در کنار شماست.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شعارهای تبلیغاتی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشعارهای تبلیغاتی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۵/۱۰
فرمت کتابPDF

Mahan838$
۱۳۹۵/۰۷/۲۳

این بدرد من میخوره که هیجده تا شرکت بدون اسم دارم من کلا تا قبل اینکه این کتابو بخرم اسمه شرکتامو از رویه انواع سوسکا برمیداشتم :/

نورو دیزاین (بینش نورومارکتینگ برای افزایش جذابیت و سودآوری)تصویر جلد کتاب نورو دیزاین (بینش نورومارکتینگ برای افزایش جذابیت و سودآوری)
دارن بریجر
رفتار مصرف‌کننده آنلاین (نظریه و تحقیق در رسانه‌های اجتماعی، تبلیغات و خرده‌فروشی الکترونیکی)تصویر جلد کتاب رفتار مصرف‌کننده آنلاین (نظریه و تحقیق در رسانه‌های اجتماعی، تبلیغات و خرده‌فروشی الکترونیکی)
آنجلین‌ جی. کلوس
کلیک طلاییتصویر جلد کتاب کلیک طلایی
سوزان وینچنک
برندها و مدیریت برند (چشم‌اندازهایی از تحقیقات معاصر)تصویر جلد کتاب برندها و مدیریت برند (چشم‌اندازهایی از تحقیقات معاصر)
محسن شاهین‌پور
برندسازی شخصی به زبان آدمیزادتصویر جلد کتاب برندسازی شخصی به زبان آدمیزاد
زینب شاهدی
انفجار تبلیغاتی؛ آنچه یک مشاور تبلیغاتی باید بداندتصویر جلد کتاب انفجار تبلیغاتی؛ آنچه یک مشاور تبلیغاتی باید بداند
وحید زحمتکش اصفهانی
اصول فریلنسینگ موفقتصویر جلد کتاب صوتی اصول فریلنسینگ موفق
مایلز برک
کمپین تبلیغاتیتصویر جلد کتاب کمپین تبلیغاتی
شبنم وداد تقوی
بازاریابی هکر رشد؛ آینده روابط عمومی، بازاریابی و تبلیغاتتصویر جلد کتاب بازاریابی هکر رشد؛ آینده روابط عمومی، بازاریابی و تبلیغات
رایان هالیدی
خودتان را برند کنیدتصویر جلد کتاب خودتان را برند کنید
دیوید رویستون لی
خلق برند برتر؛ راهنمایی جامع برای توسعه هویت و استراتژی برندتصویر جلد کتاب خلق برند برتر؛ راهنمایی جامع برای توسعه هویت و استراتژی برند
احمد محمدی
اینفوگرافیک راز موفقیت در تبلیغاتتصویر جلد کتاب اینفوگرافیک راز موفقیت در تبلیغات
مجتبی کاظم‌پور
بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروشتصویر جلد کتاب بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروش
برایان تریسی
برند چیست؟تصویر جلد کتاب برند چیست؟
سجاد کردانی
کتاب فونتتصویر جلد کتاب کتاب فونت
آشنایی با بازاریابیتصویر جلد کتاب آشنایی با بازاریابی
فیلیپ کاتلر
راهنمای ناظران چاپتصویر جلد کتاب راهنمای ناظران چاپ
بهرام عفراوی
بازاریابی محتوا، استراتژی و راهکارهاتصویر جلد کتاب بازاریابی محتوا، استراتژی و راهکارها
علیرضا امیدوند