کتاب جنگل همیشه رود و درخت و پرنده نیست
مجموعه شعر
معرفی کتاب جنگل همیشه رود و درخت و پرنده نیست
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جنگل همیشه رود و درخت و پرنده نیست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جنگل همیشه رود و درخت و پرنده نیست |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۷۴۲۶۱۰۴ |
| تعداد صفحهها | ۷۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۵۰۰ تومان |
| برچسب | شعر معاصر |
کتاب شصت و پنجم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی نسبت به کتب دیگر شعر ، بهتر بود. ۸ تا بریده از کتاب به اشتراک گذاشتم برای دوستان
خوب بود ازانجایی که کتاب پر از تشبیه واستعاره بود ، اوایل یکم سخت باهاش ارتباط برقرار کردم اما رفته رفته بهتر شد،چند شعر دلنشین هم داشت.
با سلام. بنده اخیرا مطالعه این کتاب رو تموم کردم. واقعا اشعارش، پخته و پر محتواست. مطالعه این کتابو به تمام شعر دوستان توصیه میکنم.
افتخاربزرگی است وجود چنین شاعر هنرمندی در کشور عزیزم ایران برای شما ارزوی توفیق روزافزون از خدای متعال خواستارم و امید است آثار بیشتری از جنابعالی منتشر گردد تا امثال این بنده حقیر از ان بهرمند گردند با تشکر فراوان...بیشتر
با سلام و تشکر بخاطر نشر این کتاب شعر ناب از برنامه طاقچه و تشکر و دست مریزاد از بانو ریزوندی برای اشعار زیباو پراز احساسشون،امیدوارم شاهد آثار زیبای دیگری هم از ایشون باشیم. صادق حسنوند-لرستان