دانلود و خرید کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق محسن مشهدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق

کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق

نویسنده:محسن مشهدی
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق

کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق نوشته محسن مشهدی است. این کتاب یکی از آثار نشر راز نهان است که برای دانشجویان برق نوشته شده است.

درباره کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق

در این کتاب با ترانسفورماتور، موتورهای الكتریكی القایی سه فاز، موتورهای جریان متناوب آسنكرون تک فاز، ماشین‌های جریان مستقیم و سیم‌پیچی آن‌ها،‌ مدارهای فرمان الكتریكی و كنترل آن‌ها و كابل و كابل‌كشی آشنا می‌شوید. این کتاب اطلاعات کاملی در زمینه برق در اختیارتان قرار می‌دهد و راهنمایی جامع برای دانشجویان است تا بتوانند از پس درس کارگاه برق بربیایند.

این کتاب کاربردی در شش بخش به شما کمک می‌کند بتوانید بهتر با تکنولوژی برق کارگاه آشنا شوید و به عنوان یک دانشجوی موفق تمام سرفصل‌ها را یاد بگیرید. 

خواندن کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان برق پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب برق تکنولوژی کارگاه برق

ساختمان موتورهای یک فاز نظیر موتورهای سه فازه از یك قسمت ساكن و ثابت به نام استاتور تشكیل می‌شد. وظیفه‌ی این قسمت تأمین و به وجود آوردن میدان لازم برای گردش رتور می‌باشد. قسمت دیگر موتورهای یك‌فازه، قسمت متحرك می‌باشد كه به آن روتور می‌گویند این قسمت در داخل میدانی كه استاتور ایجاد می‌كند قرار می‌گیرد. رتور موجب می‌شود كه گشتاور الكتریكی به گشتاور مكانیكی تبدیل شود. تلفات بزرگی كه در موتورهای سه فاز و تك فاز موجود است میدانی است كه به اصطلاح میدان دوّار است و استاتور تولید می‌كند كه در موتورهای سه فاز با توجه به موقعیت جریان متناوب، ایجاد می‌گردد در صورتی كه در موتورهای یك‌فاز در موقع راه‌اندازی حوزه‌ی دوار تشكیل نمی‌گردد كه رتور را به دنبال خود بكشاند. بدین علّت موتورهای یك فاز به علت نداشتن گشتاور راه‌اندازی با یك سیم‌پیچ قادر به حركت نیستند. بدین ترتیب برای راه‌اندازی موتورهای یك‌فاز یك وسیله‌ی خارجی غیر از سیم‌پیچ اصلی نیاز است. مناسب‌ترین وسیله سیم‌پیچ استارت است كه موتور را خود راه‌اندازی می‌كند، اضافه كردن سیم‌پیچ استارت و قطع این سیم‌پیچ پس از راه‌اندازی و اختصاص تعدادی از شیارها به سیم‌پیچ استارت در مجموع هزینه‌ی ساخت موتورهای یك‌فاز را بالا می‌برد و راندمان آن را كاهش می‌دهد. زیرا از تمام شیارها به عبارت دیگر از كل هسته، برای تولید قدرت مكانیكی بهره‌برداری نمی‌شود. در مقایسه با موتورهای سه فاز كه در محدوده‌ی راندمان 90%- 80% كار می‌كنند، موتورهای یك فاز در محدوده‌ی 70%- 55% كار می‌كنند. هم‌چنین ضریب توان موتورهای سه فاز بین 75/0 الی 80/0 می‌باشد در صورتی كه ضریب توان موتورهای یك‌فاز بین 65/0- 55/0 می‌باشد. حجم هسته‌ی موتورهای سه فاز برابر حجم هسته‌ی موتورهای یك‌فاز در توان مشابه می‌باشد.

برای تأمین گشتاور راه‌اندازی موتورهای یك‌فاز، روش‌های متفاوتی وجود دارد و براساس روش راه‌اندازی موتورهای یك‌فاز به گونه‌های متفاوتی طبقه‌بندی می‌شوند.

۱- موتورهای القائی یك فاز با راه‌اندازی القائی و كار القائی

۲- موتورهای القائی قطب پوشیده

۳- موتورهای القائی یك فاز با راه‌اندازی خازنی و كار القائی

۴- موتورهای القائی یك‌فاز با راه‌انداز خازنی (خازن موقت و دائمی)

۵- موتورهای القائی یك‌فاز ریپولسیونی

كه در ادامه با محاسبات و دیاگرام سیم‌بندی موتورهای تك‌فاز با راه‌انداز القائی و كار القایی یك طبقه، دو طبقه و دو سرعته آشنا می‌شویم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۸۳ صفحه

حجم

۶٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۸۳ صفحه

قیمت:
۲۲,۰۰۰
تومان