معرفی و دانلود کتاب تولید برق در نیروگاه ها pdf + خلاصه رایگان

کتاب تولید برق در نیروگاه ها

۴.۳ امتیاز(از ۳۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تولید برق در نیروگاه ها

کتاب تولید برق در نیروگاه ها نوشته رحمت‌الله هوشمند یکی از کتاب تخصصی انتشارات دانشگاه اصفهان برای تدریس در رشته مهندسی برق این دانشگاه است.

انتشارات دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۳۳ شمسی شروع به کار نموده است ولی فعالیت رسمی خودرا از سال ۱۳۴۷ آغاز کرده است. فعالیت‌های عمده انتشارات دانشگاه اصفهان درحوزه کتاب عبارت است از تالیف و ترجمه و نشر کتاب‌های علمی و درسی برای رشته‌هایی که در دانشگاه تدریس می‌شود، نخستین کتاب از انتشارات دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۳۸ هجری شمسی انتشار یافته است و از آن سال تاکنون بیش ۷۳۰عنوان کتاب به چاپ رسیده است.

در حوزه نشریات نیز دانشگاه اصفهان رتبه چهارم تعداد نشریات علمی پژوهشی را در کشور داراست و در حال حاضر بیش از ۴۰ نشریه فعال در این حوزه منتشر می‌شود.

کتاب تخصصی تولید برق در نیروگاه ها یکی از کتاب‌های کاربردی و جامع این انتشارات برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.

درباره کتاب تولید برق در نیروگاه ها

در زمینه نصب و راه اندازی، بهره برداری، نگهداری و تعمیرات نیروگاه ها، مهندسان مختلفی وجود دارند که مهم ترین آن ها مهندسان برق و مکانیک هستند. مهندسان برق شاغل در نیروگاهها باید از تمامی قسمت های آن ها اعم از تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی اطلاعات کافی داشته باشند، به همین منظور درسی با عنوان تولید نیروگاه در دروس کارشناسی ارشد مهندسی برق گنجانده شده است.

در این کتاب تلاش شده است تا ضمن ارائۀ تصویر کامل از مسائل موجود در انواع نیروگاه های برقی، مرجع مناسبی نیز برای درس تولید نیروگاه (ویژه دانشجویان مهندسی برق) مهیا شود.

خواندن کتاب تولید برق در نیروگاه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان رشته مهندسی برق مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تولید برق در نیروگاه ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتولید برق در نیروگاه ها

۱۴۰۱/۰۵/۱۳

عالی بود خسته نباشید

MozMozGhandi
۱۴۰۲/۰۳/۳۰

کتاب خوبیه برای من که دانش زیادی تو این حوزه نداشتم و تازه میخواستم شروع کنم خوب بود و دیدگاه کلی خوبی در مورد انواع نیروگاه ها و ویژگی هاشون بهم داد.

۱۴۰۵/۰۲/۱۳

۱۴۰۲/۰۹/۱۷

کتاب رو هم خوندم هم تدریس کردم بسیار عالی است

طراحی ایرودینامیکی و ساخت پهباد پایشگر گازهای آلاینده هوا
غلامعلی مخبری
اندازه گیری الکتریکی و ابزار دقیق (جلد اول)
یوسف علی نژاد برمی
آلودگی رادیواکتیو
عظیم اکبرزاده خیاوی
محرکه‌های الکتریکی پیشرفته
جواد شکرالهی مغانی
موتورهای مغناطیس دائم (مقدماتی)
محسن علی‌ اکبرلو
مبانی مهندسی برق (۲)