کتاب رویکرد جدید غرب به جنگ
معرفی کتاب رویکرد جدید غرب به جنگ
کتاب رویکرد جدید غرب به جنگ نوشته مارتین شاو است که با ترجمه بیژن مرادی و پیمان اسماعیلیان منتشر شده است. کتاب رویکرد جدید غرب به جنگ را انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی منتشر کرده است.
موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی، از سال ۱۳۶۸ فعالیت خود را به عنوان یک نهاد اندیشه ورز با هدف پیشتیبانی از نیروهای مسلح در زمینه علوم نرم آغاز کرده و طی سالها فعالیت خود، همواره ترویجگر مفاهیم نو و بدیع در این زمینه بوده است.
این موسسه به عنوان نهادی پیشرو، فرصت آفرین و نوآور در توسعه اندیشه و مبانی نظری و کاربردی علوم دفاعی، معرفی و ترویج مفاهیم جدیدی را در کارنامه خود دارد که امروزه در سطح جامعه علمی کشور نیز بسط پیدا کرده و حتی منشاء شکلگیری رشتههای دانشگاهی شدهاند. این موسسه، بر اساس بند ۱۰ ماده ۵ اساسنامه خود، مکلف به انتشار مقالات، نشریات و کتب علمی و فنی در راستای تامین نیاز نیروهای مسلح میباشد؛ در کنار این موضوع در تلاش است تا با انتشار عمومی آثار تولیدی، ضمن اشتراک داشتههای دانشی خود با اندیشمندان، فرهیختگان و پژوهشگران کشور، از یاری آنان نیز برخوردار شود. امید است که این اقدام منجر به رشد و توسعه بیشتر در هر دو بخش دفاع و ملی کشور گردد. از جمله مهمترین موضوعاتی که در دهه اخیر بیشتر مورد توجه موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی بوده است میتوان به آینده پژوهی، مدیریت دانش، فرماندهی و کنترل، فناوری اطلاعات و فضای سایبر، مدیریت علم، فناوری و نوآوری، علوم شناختی، کیفیت و استاندارد اشاره نمود.
درباره کتاب رویکرد جدید غرب به جنگ
دهه آخر قرن بیستم و به ویژه دهه آغازین قرن بیست و یكم، دولتها و ملتها را با سه مشكل عمده كه صاحبن ظران سیاسی و اقتصادی آنرا به نام E 3 خواندهاند روبه رو نموده است. 3E نماد سه واژه انرژی، اقتصاد و محیط زیست است كه سردمداران كشورهای متحد غرب را به سوی جنگ افروزی و تصرف كشورهای نفت خیز (مانند عراق، لیبی، ...) و كشورهایی كه منافع سیاسی و اقتصادی آنها را تأمین مینماید (مانند مصر، سودان و ...) كشانده است. در این میان شرایط خاص منطقهای، سیاسی، اجتماعی و نظام جمهوری اسلامی ایران مورد توجه جهانی و مورد تهدید كشورهای متحد غرب به ویژه آمریكا قرار دارد كه لازم است نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و سران سیاسی كشور از نوع تهدید و چگونگی روند جنگ از سوی آنان آگاه باشند تا از آمادگی دفاعی لازم در برابر نیروهای متجاوز برخوردار گردد. به این منظور حوزه نوآوری آرایههای دفاعی وابسته به موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی بر حسب رسالت سازمانی خود طی پژوهشهایی در صدد ارائه دیدگاههای اندیشمندان غربی و رویكردهای نوین این كشورها به محضر صاحب نظران و مسوولان محترم نظام جمهوری اسلامی به ویژه رؤسا و فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح است .یكی از منابع مفید كه حوزه به آن دسترسی یافت، كتاب رویكرد جدیكد غرب به جنگ نوشته پروفسور مارتین شاو بریتانیایی است كه در سال ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ پس از پایان جنگ دوم عراق (حمله نظامی آمریكا به عراق در سال ۲۰۰۳ یا جنگ دوم خلیج فارس) تدوین و منتشر گردیده است. كتابی كه اینک در اختیار خوانندگان علاقهمند قرار میگیرد با ایده «جنگ انتقال خطر» چهار جنگ اخیر غرب را بررسی کرده است.
خواندن کتاب رویکرد جدید غرب به جنگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به علوم سیاسی و امور بینالملل پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۷۰ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۷۰ صفحه