معرفی و دانلود کتاب ۳۶۵ روز با شهدا pdf + خلاصه رایگان

وصیت‌نامه شهدا در قالب آلبومی

۴.۰(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ۳۶۵ روز با شهدا

کتاب ۳۶۵ روز با شهدا نوشته موسسه فرهنگی هنری فطرس ملک است. این کتاب وصیت‌نامه شهدا در قالب آلبومی است که خواننده را با بخشی از زندگی شهدا آشنا می‌کند.

درابه کتاب ۳۶۵ روز با شهدا

وصیت‌نامه شهدا درهای گران‌بهایی از گنجینه دفاع مقدس هستند که سیری در آن می‌تواند ما‌ را به سیره و اخلاق شهدا رهنمون کند و شناخت ما‌‌ را نسبت به این مردان بی‌ادعا از یک نام، شعار و خاطره فراتر برده و‌‌ راهنمای ما در زندگی باشد.

کتاب پیش رونیز ۳۶۵ گلبرگ از گل‌واژه‌های این باغ علم و معرفت برای آموختن از مکتب شهدا در ۳۶۵ روز سال که بعداز تلاش بسیار و تحقیق و جستجو در وصایا وگفتار ۳۵۰۰ شهید از شهدای انقلاب و دفاع مقدس ،تهیه و گردآوری شده است. امیدواریم با خواندن روزانه این کتاب و بهره مندی از این وصایای عرفانی ،جرعه ای از این چشمه جوشان نوشیده و آن را در زندگی خود جاری سازید.

خواندن کتاب ۳۶۵ روز با شهدا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند با زندگی شهدا آشنا شوند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۳۶۵ روز با شهدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:۳۶۵ روز با شهدا
تعداد صفحه‌ها:۲۱۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۰۰۰ تومان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۵/۱۱

ای انسان تو آزاد نیستی، در بندی،در بند یک صیاد لطیف، تسلیم شو. آدم ها فکر می‌کنند آزادند. بسی حماقت! راه یکی بیش نیست، کدام انتخاب؟ انتخاب میان ماندن و پوسیدن یا رفتن به حرص و سبقت. ( شهید ابوالفضل...بیشتر