کتاب نگاهی بر آموزش کارکنان با تأکید بر آموزه های اسلامی
معرفی کتاب نگاهی بر آموزش کارکنان با تأکید بر آموزه های اسلامی
نگاهی بر آموزش کارکنان با تأکید بر آموزههای اسلامی اثری از مرتضی منتظرالمهدی است که در انتشارات راز نهان به چاپ رسیده است.
درباره کتاب نگاهی بر آموزش کارکنان با تأکید بر آموزههای اسلامی
در عصر حاضر نیروی انسانی مهمترین منبع در رسیدن به اهداف سازمانی و توسعه همهجانبه تلقی میشود که شناخت و به کارگیری مؤثر آن میتواند ارتقاء سطح سازمانها و دستگاهها را به دنبال داشته باشد. آنچه در نیم قرن اخیر مورد توجه بسیاری از اندیشمندان، مدیران و به ویژه متخصصین علوم انسانی قرار گرفته، میزان توجه به این عامل اساسی و به کارگیری آن در فرآیند سازمانی است. واضح است که به دنبال شناخت کافی و همهجانبه از قابلیتها و پتانسیلهای نیروی انسانی در سازمانها، پرداختن به توانمندسازی آنها ضروری خواهد بود. توانمندسازی به معنای جامع آن باید به نحوی طراحی، برنامهریزی و اجرا شود که نیروی انسانی را توانا به ایفای نقش واقعی خود در سازمان سازد. یکی از مهمترین راههای توانمندسازی، آموزش کارکنان است؛ لیکن چگونگی تعیین مسیر و روش آموزش کارکنان از موضوعاتی است که مستلزم کنکاش و توجه ویژه است.
کتاب حاضر که نگاهی دارد بر آموزش کارکنان با تأکید بر آموزههای اسلامی بهصورت سهل و روان و با رویکردی کاملاً کاربردی و با شرح جزئیات کامل به بررسی موضوع آموزش کارکنان با تأکید بر آموزههای اسلامی میپردازد.
خواندن کتاب آموزش کارکنان با تأکید بر آموزههای اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای رهبری و مدیریت مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب آموزش کارکنان با تأکید بر آموزههای اسلامی
بررسیهای انجام شده در سالهای اخیر در حوزه آموزش حاکی از آن است که آموزش غیرکاربردی و غیر هدفمند، نتوانسته است در توانمندسازی کارکنان تأثیر چشمگیری داشته باشد. شاید یکی از علل آن، صرف نظر از امر پژوهش، موضوعات تکراری و از طرف دیگر شیوهها و روشهای آموزش سنتی باشد. خوشبختانه سازمانهای مسئول در این زمینه از قبیل معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و مرکز آموزش مدیریت دولتی، با ابلاغ سیاستهای راهبردی تلاش وافری نمودهاند تا موضوعات و دورههای آموزشی را به سمت و سوی دورههای کاربردی و هدفمند هدایت نمایند. در این مسیر دفاتر آموزش و پژوهش استانداریها نیز میتوانند به تبعیت از این سیاستها و برنامهها مروج و مجری آن باشند. لذا در این راستا دفتر آموزش و پژوهش استانداری تهران همواره در تلاش بوده است تا با بررسی و آسیب شناسی دورههای آموزشی موجود، رویکرد نوینی را در حوزه آموزش اتخاذ نماید و با توجه ویژه به حوزه پژوهشی و نیز تمرکز بر پژوهشهای کاربردی که پشتیبان نظام آموزش کارکنان دولت میباشد، اصلاحات لازم را در مبانی، محتوا و اجرای دورههای آموزشی به وجود آورد. امید است که اینگونه رویکردها بتواند در توانمندسازی، تحول فکری و ارتقاء سطح دانش نیروی انسانی سازمانها مؤثر واقع گردد. از طرفی، در دنیای در حال تغییر کنونی آموزش در سازمان و نهادها به دلایل فراوان به عنوان ضرورتی انکارناپذیر پذیرفته شده است. تغییرات سریع و عمیق علمی سبب شده است که هر از چند گاهی نظریات، تکنیکها و روشهای جدیدی وارد عرصه زندگی شود؛ لذا برای ادامه حیات به ناچار باید آنان را آموخت و برخی از روشها و سیستمهای قدیمی را که کارآیی ندارند، کنار نهاد. هر چه دانش و مهارتهای کارکنان با نیازهای جامعه، پیشرفتهای علمی و تغییرات فناوری هماهنگی و انطباق بیشتری داشته باشد، درجه اطمینان از موفقیت فرد و سازمان بالاتر میرود. . اساس بهسازی سازمانی که به نامهای دیگری چون توسعه و بالندگی سازمانی نیز خوانده شده، بهسازی نیروی انسانی است که به صورت آموزشهای ضمن خدمت در سازمانها انجام میشود. هدف نظام آموزش بهسازی سازمان به عنوان یکی از کارکردهای مهم مدیریت منابع انسانی، فراهم آوردن زمینهای است که بر اساس آن تواناییهای بالقوه افراد به فعل در آمده و استعدادهای آنان شکوفا گردد.
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۱۵ صفحه
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۱۵ صفحه