کتاب گفت و گوهای عمیق برای بچه های دقیق
معرفی کتاب گفت و گوهای عمیق برای بچه های دقیق
کتاب گفت و گوهای عمیق برای بچه های دقیق نوشته الهام یاوری و سارا ادیبزاده و حنانه انصاری است. کتاب گفت و گوهای عمیق برای بچه های دقیق جهان بینیای فلسفی برای کودکان و نوجوانان ارائه میکند و سعی دارد کودکانی موحد تربیت کند.
درباره کتاب گفت و گوهای عمیق برای بچه های دقیق
تکیه نامعقول و افراطی بر دستاوردهای علم بشری ازیکسو، و بیاعتمادی مفرط نسبت به علوم و غفلت از وجه حقیقتنمایی دانشهای گوناگون ازسویدیگر، دو مخاطره جدی است که نگاه متعادل و حقیقتجوی موجود در جهانبینی اسلامی را تهدید میکند. در راستای حفظ اندیشه افراد از همین اشتباهات این کتاب ابتدا به علمشناسی میپردازد. نویسندگان با هدف تأکید همزمان بر ارزشمندی و محدودیت ابزارهای کسب معرفت در انسان، بر امکان و نحوه بروز خطا در دانشهای گوناگون و چگونگی کشف و اصلاح آن متمرکز شدهاند. برای رسیدن به این مقصود، از توضیح مفهوم علم و انواع آن آغاز کردهاند و درنهایت، با توضیح مفهوم خطا و فرایند ورود خطا در علوم حصولی به پایان بردهاند.
این کتاب سعی دارد به خانوادهها و مربیان کمک کند کودکانی متدین و موحد تربیت کنند، کتاب روش فلسفی پیش گرفته است و با تکیه برفلسفه دینی کودکان را هدایت میکند و به سوالهایشان پاسخ میدهد.
خواندن کتاب گفت و گوهای عمیق برای بچه های دقیق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام خانوادهها و والدین که دغدغه تربیت دینی کودک و نوجوان خود را دارند پیشنهاد میکنیم.
به درد من نخورد
یکی از بهترین و دقیق ترین متن ها برای آموزش فلسفه اسلامی به کودکان در قالب بازی