دانلود و خرید کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته لیدا عسگری بازرگانی
تصویر جلد کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته

کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته

معرفی کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته

کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته نوشتهٔ لیدا عسگری بازرگانی است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته

کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته که ویراستهٔ «امیر عظیمی‌مرام»‌ بوده، به موضوع پرورش جسم و روان پرداخته است. نویسنده معتقد است که تمرین و ممارست از طریق این کتاب باعث تقویت سیستم دفاعی بدن از بیماری‌ها و موجب کنارآمدن بهتر با مشکلات زمین می‌شود. گفته شده است که این کتاب به سلامت فیزیکی و برقراری تعادل احساسی و رشد روحی و معنوی در کالبد جسمانی ما کمک می‌کند و بدن انسان را با هشت مرکز مهم انرژی مرتبط و هماهنگ می‌سازد.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر - مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب مراقبه و یوگا در ایام هفته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مراقبه و یوگا پیشنهاد می‌کنیم.

فهرست توصیفی مجله بخارا (جلد اول)
محمد افسری راد
جامعه شبکه ای
یان ون دایک
انواع رسانه آموزشی
تکتم احمدزاده ثانی
Merits of the Ahl al-Bayt as Mentioned in al-Sunan (1)
محمدبن عیسی ترمذی
داستان های کوتاه به زبان انگلیسی برای زبان آموزان سطح متوسط