معرفی و دانلود کتاب مجموعه آثار نقاشی کاظم چلیپا pdf + خلاصه رایگان

۳.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
کاظم چلیپا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مجموعه آثار نقاشی کاظم چلیپا

در این کتاب مجموعه آثار نقاشی کاظم چلیپا نقاش متعهد و زبردست ایرانی را از نظر می‌گذرانید.

درباره کاظم چلیپا

کاظم چلیپا متولد ۱۳۳۶ تهران است. او لیسانس نقاشی از دانشگاه تهران،فوق لیسانس نقاشی از دانشگاه تربیت مدرس و دکتری پژوهش هنر از دانشگاه شاهد دارد و در حال حاضر مدرس دانشگاه هنرهای زیبای دانشگاه تهران،، مدرس دانشگاه هنر شاهد و همچنین مدرس دانشگاه سوره است. او عضو شورای نشر آثار امام در سالگرد صدمین سال تولد امام خمینی و عضو افتخاری انجمن نقاشان باکو نیز بوده است.

چلیپا تاکنون در نمایشگاه‌های خارجی زیادی از جمله لندن، بیرمنگام، هلند، سوریه، لبنان و.... و نمایشگاه‌های داخلی در شهرهای گوناگون شرکت داشته است.

کتاب مجموعه آثار نقاشی کاظم چلیپا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه دوست‌داران طراحی و نقاشی و دانشجویان این رشته مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه آثار نقاشی کاظم چلیپا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه آثار نقاشی کاظم چلیپا
موضوعطراحی و نقاشی