کتاب لیلی خانه دار
معرفی کتاب لیلی خانه دار
کتاب لیلی خانه دار نوشته مریم رزاقی است. کتاب لیلی خانه دار از مجموعههای متمایز شعر جوان امروز به حساب میآید. این کتاب، کتابی مناسب برای آشنایی و تأمل علاقهمندان، منتقدان و اصحاب شعر و قلم در حوزه شعر جوان امروز است.
درباره کتاب لیلی خانه دار
اگرچه شعر جوان پدیدهای نامآشناست، اما در حوزه شعر و نقد فارسی تازه است و رواج آن محصول سالهای پس از انقلاب است و حتی شاید بسیاری از خوانندگان و مخاطبان نیز از آن آگاهی نداشته باشند. نداشتن ویژگیهای سبکی واحد، وجود واژگان مذهبی، و صمیمیت در لحن از ویژگیهای مشترک آثار شاعران جوان است.
نوع مواجهه متفاوت با زبان و مضمونها و دستمایههای شعری متنوع، آثار شاعران جوان همروزگار ما را ضمن داشتن ویژگیهای مشترک، از یکدیگر متمایز ساخته است. با این معنا، شعر جوان همچون منشوری است که باید از زاویههای مختلف دیده شود و دستیابی به ارزیابی دقیق و روشن از آن مستلزم بررسی همهجانبه این پدیده است.از طرفی، بیشترین حجم آفرینشهای شعری در این حوزه صورت میگیرد، در واقع شعر جوان موتور محرکه شعر انقلاب از دیروز تا امروز است.
خواندن کتاب لیلی خانه دار را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
کتاب لیلی خانه دار برای کسانی که به شعرهایی با بنمایه مذهبی علاقه دارند میتواند انتخاب خوبی باشد.
بخشهایی از کتاب لیلی خانه دار
در چشمهای مردم مؤمن، کافرتر از روح خودت هستی
یکبار هم با خود نمیگویند این روحِ عاصی را خدا میخواست
از زندگی، ایکاش ننویسند بر دوشهای تو ملائک باز
در گوشهایت کاش میگفتند، آن لحظه آخر همین حالاست
سلام . این کتاب اولین کتابی بود که به این سبک شعر میخوندم .بنظرم عالی بود 🌷👌🏻زیبا و با مفهوم ....سپاس