کتاب بزرگ ترین راز
معرفی کتاب بزرگ ترین راز
کتاب بزرگ ترین راز نوشته راندا برن است که با ترجمه امیرحسین محمدزاده مقدم و محمد محمدزاده مقدم است. کتاب بزرگ ترین راز به شما کمک میکند زندگی شادی داشته باشید.
درباره کتاب بزرگ ترین راز
این کتاب چهارده سال بعد از کتاب راز نوشته شده است. کتابی مهم و تاثیرگذار که حال شما را تغییر میدهد.
با هرقدمی که همراه این کتاب برمیدارید، شادتر میشوید و زندگیتان بیدردسرتر میشود و این شادی و سادگی بیشتر و بیشتر میشود و انتهایی ندارد. هیچ ترس و تردیدی در مورد آینده شما را آزار نخواهد داد. تمام نگرانیها و اضطرابها در مورد مسائل روزمره زندگی و اتفاقات دنیا از بین میروند. از همه انواع رنج که ممکن است الان تجربه کنید، آزاد میشوید. واقعاً تمام این اتفاقات خواهد افتاد.
کتاب راز به شما آموخت که چطور به هرچیزی که میخواهید برسید، به هرکس که میخواهید تبدیل شوید و هرچیز که میخواهید را داشته باشید. چیزی تغییر نکرده است؛ قواعد و قانونهای آن کتاب مثل همیشه پابرجا هستند. این کتاب بزرگترین کشفی که انسان میتواند انجام دهد را آشکار میکند و راه رهایی از منفیها، مشکلات و تمام چیزهایی که نمیخواهید را به شما نشان میدهد و شما را به یک زندگی سرشار از شادی و سعادت راهنمایی میکند.
اگر میدانید کتاب راز چه تاثیری بر جهان داشته است، این کتاب را از دست ندهید. این کتاب زندگی شما را تغییر میدهد.
تا به حال احساس شکست داشتهاید؟ نگران بودهاید؟ استرس داشتهاید؟ عصبی بودهاید؟ احساس کردهاید به شما توهین شده یا صدمه خوردهاید؟ احساس ناراحتی، بیحوصلگی یا دلسردی داشتهاید؟ اگر هرزمان هرکدام ازاین احساسات را داشتهاید، طبق گفته آنتونی دملو زندگیتان آشفته و بینظم است!
ممکن است فکر کنید که طبیعی است که در طول روز احساسات منفی به شما هجوم بیاورند. اما نباید زندگی اینطور باشد. میتوانید زندگیتان را کاملاً به دور از ناراحتی، نگرانی، صدمه و ترس سپری کنید و دائما در شادی باشید.
خواندن کتاب بزرگ ترین راز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی شاد و موفق پیشنهاد میکنیم.
درباره راندا برن
راندا برن نویسنده معروف و تهیهکننده ۲۶ اوت ۱۹۴۵ در ملبورن متولد شد. او را در دنیا به دلیل نوشتن کتاب راز و کتابهایی که بعد از آن و در ادامه راز منتشر کرد میشناسند. مجله تایم در سال ۲۰۰۷ راندا برن را به عنوان تاثیرگذارترین فرد دنیا معرفی کرد. علاوه بر این، زمانی که اپرا وینفری، از او دعوت کرد تا به برنامه مشهورش بیاید، میزان شهرت او چند برابر شد. آثار دیگر راندا برن عبارتند از راز، آموزههای روزانه راز، راز شکرگزاری، قانون جذب، قهرمان، تقویم معجزه ۱۳۹۳، راز هستی، قدرت، معجزه و معجزه سپاسگزاری.
بخشی از کتاب بزرگ ترین راز
امکان ندارد که بتوانیم شادی پایدار را از چیزهای مادی پیدا کنیم. تمام چیزهای مادی، روزی به وجود میآیند و روزی از بین میروند. پس اگر شادیتان را به چیزهای مادی واگذار کنید، با نابودی آن چیز مادی، از بین میرود. چیزهای مادی مشکلی ندارند (آنها شگفتانگیز هستند و شما لایق هرچیزی که در زندگی بخواهید هستید)، اما وقتی متوجه بشوید که هرگز شادی پایدار را در آنها پیدا نمیکنید، پیشرفت بسیار بزرگی میکنید. اگر چیزهای مادی برایمان شادی میآوردند، هروقت چیزی که واقعاً میخواستیم را به دست میآوردیم، شادی هرگز ما را رها نمیکرد. اما اینطور نیست. در عوض، شادی زودگذری را تجربه میکنیم و با گذشت زمانی بسیار کوتاه، به همان حالت قبلی برمیگردیم؛ یعنی خواستن چیزهای بیشتر برای که دوباره شادی را تجربه کنیم.
فقط یک راه برای یافتن شادی پایدار و همیشگی وجود دارد و آن این است که بفهمیم واقعاً چه کسی هستیم. چون حقیقت واقعی ما، شادی است.
«دنیا اصلاً خوشحال نیست چون حقیقت خود را نمیداند. حقیقت بشر شادی است. شادی، ذات حقیقیمان است. جستوجوی بشر برای پیدا کردن شادی، همان جستوجوی ناخودآگاه او برای یافتن حقیقت خود است... وقتی انسان آن را بیابد، نوعی از شادی بیپایان را یافته است.»
کتاب تکمیل کننده خودشناسی و یکی از بهترین کتابهایی ک در عمرم خوندم و جواب تک تک سوالاتم را گرفتم
بسیار عالی. توصیه میکنم حتما وقت بذارین و بخونین.
کتاب فوق العاده ای بود. دیدگاه آدم نسبت به همه چیز رو تغییر میده. یه اثر فوق العاده ی دیگه از خانم راندا برن. واقعا محشر بود👍👍👍👍
فوق و العاده و عالی ترجمه روان و قابل فهم
بسیار عالی بود
این کتاب شبهعلم است. یک رویکرد پر از مغلطه برای به استثمار کشیدن ذهن خواننده با استفاده از استدلالهایی با فرضیاتی کاملا غلط. خواندن آن صرفا باعث اعتیاد شما به توهمی زاییدهی ترشح دوپامین ناشی از تکرار میشود.