کتاب نیکولا کوچولو بابا خیکی شده
معرفی کتاب نیکولا کوچولو بابا خیکی شده
کتاب نیکولا کوچولو بابا خیکی شده نوشته رنه گوسینی و تصویرسازی ژان ژاک سامپه است که با ترجمه ناهید طباطبایی منتشر شده است. کتاب نیکولا کوچولو بابا خیکی شده را انتشارات بنگاه و نشر ترجمه پارسه برای کودکان منتشر کرده است.
درباره مجموعه کتابهای نیکولا کوچولو
تمام کتابهای نیکولا کوچولو داستان و شرح حال یک کودک فرانسوی در دهه پنجاه میلادی است. اولین سری این کتابها در سال ۱۹۵۹ منتشر شد. رنه گوسینی نویسنده این کتاب و ژان ژاک سامپه تصویرگر این مجموعه است. همه داستانهای این کتاب را نیکولا کوچولو نقل میکند. اتفاقات عجیب و خندهدار این مجموعه این کتاب را برای همه سنین از کودک تا پدربرزگ و مادربزرگ محبوب و دوستداشتنی میکند.
شخصیتهای اصلی این مجموعه عبارتند از خود نیکولا کوچولو، پسری که بسیار به ارزشهایی مثل دوستی پایبند است و به دنبال اجرای عدالت است. ریاضیاش خیلی خوب نیست و کوچکترین شاگرد کلاس است، کلوتر که شاگرد اخر کلاس است، السست بهترین دوست نیکولا، اود، قلدر کلاس، آنیان، شاگرد اول کلاس، روفوس که پدرش پلیس است و ژوفراو که یک پدر خیلی پولدار دارد.
خواندن مجموعه کتابهای نیکولا کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتابهای نیکولا کوچولو، کتابهایی جذاب برای تمام نوجوانان و کودکانی است که سالهای آخر دبستان را میگذارنند. با اینحال این داستانها آنقدر جذابند که در هر سنی که باشید، از خواندنشان لذت میبرید.
درباره رنه گوسینی
رنه گوسینی (René Goscinny) ۱۴ اوت ۱۹۲۶ در پاریس به دنیا آمد و ۵ نوامبر ۱۹۷۷ در سن ۵۱ سالگی بر اثر سکته قلبی از دنیا رفت. دوران کودکی خود را در آرژانتین سپری کرد و مدتی هم در آمریکا زندگی کرد. او نویسنده و ویرایشگر کتابهای مصور بود. در آمریکا با موریس آشنا شد، کاریکاتوریست بلژیکی که یکی از همکاران او برای خلق مجموعه پر طرفدار لوک خوششانس بود. او همچنین با همکاری آلبرت آدرزو، ماجراهای استریکس را آفرید. اما شاید عمده شهرت او به دلیل خلق مجموعه نیکولا کوچولو باشد. ماجرای پسرکی که در مدرسه و خانه همراه با دوستانش، ماجراهای زیادی درست میکند، حسابی خرابکاری میکند و خلاصه کاری میکند که از ته دل بخندید.
درباره ژان ژاک سامپه
ژان ژاک سامپه (Jean Jacques Sempé) که با نام سامپه شناخته میشود ۱۷ آگوست ۱۹۳۲ میلادی، به دنیا آمد. او کاریکاتوریست فرانسوی است که به دلیل طراحیهای پوسترگونهاش و همچنین تصویرگری کتابهای نیکولا کوچولو مشهور است. او در نوجوانی از مدرسه اخراج شد و برای تامین نیازهای زندگیاش، وارد ارتش شد. اما در دهه ۱۹۵۰ با رنه گوسینی آشنا شد و این آشنایی به نقطه عطفی در زندگی او بدل شد.
بخشی از کتاب نیکولا کوچولو بابا خیکی شده
من ایستادم دم خانه و لوکوموتیو شدم تا گلها له نشوند. همه گفتند: ((تچ، تچ، تچ، تچ،)) اما بعد از سهدور، بچهها دیگر نخواستند بازی کنند. راستش زیاد هم سرگرمکننده نبود. تازه وقتی لوکوموتیو بودی بد نبود، اما وقتی واگن بودی حالگیری بود.
اود گفت: تیلهبازی بکنیم؟ با تیله چیزی نمیشکند. واقعاً فکر خوبی بود و فوری شروع کردیم به بازی، چون همه توی جیبمان تیله داشتیم، و تیلههای آلسست بهخاطر لقمهاش کرهای بود. همهچیز بهخوبی گذشت، جز اینکه مجبور شدم با ژفروئا، که روی چمن نشسته بود، کتککاری کنم. وقتی بچهها گفتند که میخواهند بروند توی خانه، گفتم: نه، توی باغ بازی میکنیم.
مکسن گفت: ما نمیخواهیم توی باغ بازی کنیم، میخواهیم برویم توی خانه!
من جواب دادم: دلیلی ندارد، همینجا میمانیم! بعد مامان در را باز کرد و داد زد: بچهها دیوانه شدید، با این رگبار ماندهاید بیرون؟ زود بیایید تو!
ما رفتیم توی خانه و مامان گفت: نیکولا، با دوستای کوچولوت برو بالا توی اتاقت، و یادت باشه که بابا چی گفت! آنوقت ما رفتیم بالا توی اتاقم.
خیلی مجموعه ی محشریه برای کودکان:(
این کتاب عالی است پسرم عاشق این کتاب است