کتاب هیچ در هیچ
معرفی کتاب هیچ در هیچ
کتاب هیچ در هیچ نوشته پیمان بهجتی مجموعهای از اشعار زیبای شاعر است که به همت انتشارات گنجور گردآوری شده است.
درباره کتاب هیچ در هیچ
شعر زبان احساسات و انسان امروز که میان زندگی ماشینی گم شده است احساساتش را هم فراموش کرده است. اشعار کتاب هیچ در هیچ به مخاطب کمک میکند خودش و عواطفش را پیدا کند و از آن لذت ببرد. این کتاب مجموعهای شعر با زبانی نرم و روان است.
خواندن کتاب هیچ در هیچ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
و من تو را
به اندازهٔ تمام نامهربانیهایی که به خود کردهام دوست دارم
شاید وسعتش را ندانی
اما بدان کم نیست...
غریب آن است که وجودش پیداست ولی دیر زمانی ست رفته باشد از یاد آدمی در شهر خودش هم غریب است گاهی ... هزار بار خوندم تا رسیدم به غربت... هزار بار خوندم تا از غربتی که توش زاده شده بودم دور شدم... قلمی
بهترین کتابی بود که مطالعه کردم با زیبا ترین اشعار. به دوستان توصیه میکنم حتما این کتاب که هر ورق و هر متنش جاذبه و زیبایی بسزایی داره رو مطالعه کنن. برای استاد بهجتی هم آرزوی موفقیت و سربلندی را
بسیار زیبا وعمیق فکرنمی کردم اینجوری باشه منو یاد اشعار ادونیس شاعر عرب زبان میندازه
در دسته بندی کتاب نوشته بود شعر گویا که شوخی میکنند کدام شعر حتی اگر الگو و سبک را نو قرار دهیم این متون در هیچ وجه شباهتی به سبک نو نه تنها نداشته بلکم صرفا گویا متون نوشته شده در
بسیار زیبا و روان و قابل حس بود، یکی از زیباترین کتابهایی بود که خوندم
شعررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه شعر نیست هزار کیلومتر با شعر بودن فاصله داره متن معمولیه ... حتی متن خاص هم نیست ... فاقد خیال ... کاملا دم دستی