کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟
معرفی کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟
شهناز کرمی در کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟، راهکارهای عملی برطرف نمودن ۱۷ اشتباه بزرگ مادران در تربیت فرزندان را بیان میکند.
درباره کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟
مادران، نمود بارزی از عمیقترین و زیباترین نوع عشق هستند که در جهان وجود دارد. با اینحال، آنها هم انسان هستند و جایز الخطا. هیچ مادری، چیزی جز خیر مطلق برای فرزندش نمیخواهد اما گاه ممکن است از روی ناآگاهی دست به اشتباهاتی بزند که در مسیر تربیت فرزندش تاثیری نه چندان مثبت بگذارد. حال چه میتوان کرد؟ بهترین و سادهترین راهی که از طریق آن میتوان جلوی اشتباهات را گرفت، مطالعه و بالا بردن آگاهی است.
بنا به گفته دکتر هلاکویی، که یکی از بزرگترین روانشناسان است، «بچهها هیچ، هیچ و هیچ مسئولیتی در قبال پدر و مادر خود ندارند. فقط و فقط پدر و مادر هستند که در قبال فرزندان مسئول هستند. بسیار واضح است که اگر شما نقش پدر و مادریتان را درست انجام دهید، آنها بچههای مهربانی میشوند. بچهها نیاز به محبت بی قید و شرط دارند... یعنی اینکه در هر شرایطی، بدون هیچ چشم داشتی دوستشان بداریم»
این اولین قدم است برای اصلاح رفتارمان به عنوان پدر و مادر. اما دوست داشتن بی قید و شرط کودک نباید مانعی برای تربیت صحیح فرزندمان باشد. بلکه باید ما را در مسیری سوق دهد که هر روز، بیشتر و بیشتر تشنه آگاهی و به دست آوردن اطلاعات باشیم و هر لحظه بیشتر تلاش کنیم تا مسیر تربیتی خود را به روشهای صحیح و روز دنیا، نزدیک کنیم.
شهناز کرمی در کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟ هفده راهکار علمی و عملی پیش پای مادران قرار میدهد که به آنها کمک میکند تا در مسیر صحیح تربیتی گام بردارند و بهترین تصمیمات را بگیرند. این راهکارها حتی دوران پیش از تولد کودک را هم شامل میشوند، چرا که تربیت صحیح، پیش از تولد کودک، آغاز شده است.
کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟ را به تمام مادران دغدغهمند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چگونه مادران، زندگی کودک خود را به تباهی می کشند؟
به این مسئله آگاه باشیم که اگر فرزندان مسئولیت پذیری را به جامعه تحویل دهیم کمک بزرگی به پیشرفت و سلامت جامعه خود کردهایم و این را نیز بدانید که افراد مسئولیت پذیر از اعتمادبه نفس و عزت نفس بالایی برخوردارند، همیشه در زندگی خود جزو افراد موفق جامعه به حساب میآیند و به اصطلاح میتوانند روی پای خود بایستند و گلیم خود را از آب بیرون بکشند.
راهکارهای تقویت مسئولیتپذیری در فرزند
توانمندیهای کودکتان را دست کم نگیرید.
از سنین کم به او مسئولیتهایی متناسب با سنش بسپرید تا مسئولیت پذیری را یاد بگیرد.
چنانچه در انجام مسئولیتش مرتکب خطایی شد او را تنبیه نکنید.
الگوی مناسبی برای مسئولیت پذیری کودکان باشید. (خودتان مسئولیت پذیر باشید).
صبور و باحوصله باشید.
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه