دانلود و خرید کتاب لطایف عرفانی (۲) علی صالحی خواه
تصویر جلد کتاب لطایف عرفانی (۲)

کتاب لطایف عرفانی (۲)

معرفی کتاب لطایف عرفانی (۲)

معرفی کتاب لطایف عرفانی (۲)

کتاب الکترونیکی «لطایف عرفانی (۲)» نوشتهٔ علی صالحی‌خواه و رضا خلیلیان و منتشرشده توسط انتشارات کنکاش، دومین جلد از مجموعه‌ای سه‌جلدی است که به شعر و نثر عرفانی معاصر می‌پردازد. این اثر مجموعه‌ای از مثنوی‌ها، قطعات، دل‌نوشته‌ها و اشعار با مضامین اخلاقی، عرفانی و اجتماعی را در خود جای داده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب لطایف عرفانی (۲)

این کتاب در ادامهٔ جلد نخست «لطایف عرفانی» منتشر شده و فضای فکری و معنوی نویسندگان را در قالب شعر و نثر به تصویر می‌کشد. دورهٔ نگارش و انتشار کتاب به سال‌های معاصر بازمی‌گردد و نویسندگان آن، هر دو با پیشینه‌ای در علوم انسانی و تجربیات متنوع، تلاش کرده‌اند مضامین عرفانی، اخلاقی و اجتماعی را با زبانی شاعرانه و گاه داستانی بیان کنند. کتاب حاضر پنج فصل دارد که بخش عمدهٔ آن به مثنوی‌ها و قطعات منظوم اختصاص یافته و در فصل پایانی نیز دل‌نوشته‌هایی آورده شده است. در کنار اشعار، نویسندگان به موضوعاتی چون اخلاق فردی، مسائل اجتماعی، وقایع تاریخی و آموزه‌های دینی نیز پرداخته‌اند. این مجموعه با نگاهی به سنت‌های ادبیات فارسی و عرفان اسلامی، تلاش دارد مفاهیم معنوی را در قالبی امروزی و قابل لمس برای مخاطب بازگو کند.

چرا باید کتاب لطایف عرفانی (۲) را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال تجربهٔ شعر و نثر عرفانی معاصر هستند، مجموعه‌ای متنوع از مضامین اخلاقی، اجتماعی و معنوی را فراهم می‌کند. در کنار اشعار، قطعاتی با موضوعات روزمره و مسائل انسانی نیز دیده می‌شود که خواننده را به تأمل دربارهٔ زندگی، اخلاق و معنویت دعوت می‌کند. همچنین، حضور دو نویسنده با پیشینه‌های متفاوت، به اثر رنگ و بویی چندصدایی و گسترده داده است. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند فرصتی برای آشنایی با نگاه‌های تازه به عرفان و اخلاق در قالب شعر و نثر فارسی باشد.

خواندن کتاب لطایف عرفانی (۲) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر و ادبیات عرفانی، دوست‌داران مضامین اخلاقی و معنوی، پژوهشگران حوزهٔ عرفان اسلامی و کسانی که به دنبال الهام‌گرفتن از آموزه‌های اخلاقی و اجتماعی هستند، مناسب است.

فهرست کتاب لطایف عرفانی (۲)

کتاب «لطایف عرفانی (۲)» غیرداستانی است و ساختار آن بر پایهٔ پنج فصل شکل گرفته است: - فصل اول تا چهارم: ادامهٔ لطایف مثنوی، شامل مجموعه‌ای از مثنوی‌ها و قطعات منظوم با مضامین عرفانی، اخلاقی، اجتماعی و تاریخی. در این بخش‌ها، اشعار و حکایاتی دربارهٔ موضوعاتی چون رابطهٔ انسان با خدا، اخلاق فردی، وقایع تاریخی، مسائل اجتماعی و آموزه‌های دینی آورده شده است. - فصل پنجم: دل‌نوشته‌ها، که در آن نویسندگان به بیان احساسات، تجربیات شخصی و برداشت‌های معنوی خود پرداخته‌اند. این فصل بیشتر رنگ و بوی نثر دارد و به تأملات فردی و اجتماعی اختصاص یافته است. در سراسر کتاب، موضوعاتی مانند دعا، بلا و امتحان، عقل و وحی، تفاوت مرد و زن، کنترل زبان، عید قربان، سیرت و صورت، و بسیاری موضوعات دیگر در قالب شعر و نثر بررسی شده‌اند.

بخشی از کتاب لطایف عرفانی (۲)

«حکایست‌هاش‌نیدم از بزرگان خواجهای فرزند سالاری که داشت بهعر حفظ او سفارش‌ه نموه از س‌فر ب رکشت و پرسسید از پر خواجه با هوش و دراست فهم کرد بباخودش گفتامحبست کردهام سس چا که بان دردانام تسوبگوب او چه سازد خواجهاش جسز که احس‌انش نمود و پروریسد حال من یساتسوبده ای گسل پر مساچه کردیم و چه بااین اولبا تو می‌دانی که بسکت شاهی و شهزاده اگر بر قمه ن‌انی مسی‌روی بازار ا گر تهمت و با ظلمی شود بر تو همه بسک امتجان است ای نسی‌زاده اگر عقلت شود غالسب بر نفسست و تابامعرفشت باکت کنند ای دوست»