کتاب با افتخار خودت باش
معرفی کتاب با افتخار خودت باش
کتاب با افتخار خودت باش، نوشته فهیمه بحری نجفی است. کتاب با افتخار خودت باش راهنمایی کاربردی است برای خود بودن در جامعهای که اغلب افراد خودشان نیستند. این کتاب شیوه زندگی شما را تغییر میدهد.
درباره کتاب با افتخار خودت باش
نویسنده در این کتاب به شما نشان خواهد داد که چگونه و با کمک چه مهارتهایی میتوانید خود واقعیتان را دوست بدارید؛ زیرا میداند که خود واقعی شما بهترین سرمایه وجود شما است.
مطالعهٔ این کتاب خواننده را مشتاق یک زندگی نوین میکند که در آن از وابستگی، زندگی اتکایی به دیگران، شهامت تصمیمگیری و اجرای طرحها و برنامهها، فهم قوی از زندگی که زندگی بودن نیست بلکه شدن است و تلاش برای دگرگونی و فهم بیشتر، رشد و بالندگی و شکوفایی پیوسته و همیشگی، سخن میگوید.
زندگی که ما براساس انتخابهایمان شکل میدهیم؛ نه براساس "هرچه پیش آیدخوش آید" به مرور برای ما بسیار دلپذیرتر و رضایتبخشتر میشود؛ زیرا ما خود را در این سبک از زندگی دخیل میبینیم و احساس مسؤلیت بیشتری میکنیم و به مرور متوجه میشویم که اگر احساس نارضایتی از زندگی خود یا بخشی از آن داریم، دلیلش را باید در خود جستوجو کنیم و اینجا است که گلهمندی ما نیز از زندگی کمتر میشود؛ زیرا میدانیم تغییر در خود به معنای تغییر در زندگیمان است.
نویسنده به ما نشان خواهد داد که ما چگونه و اغلب از چه ناحیهای در رابطه با دیگران ضربه میخوریم و چگونه میتوانیم آسیبهایمان را در این رابطه به حداقل برسانیم؛ درعینحال که دیگران را دوست داریم و ارج مینهیم. رابطهای سازنده با دیگران را برایتان ترسیم کرده است که ضمن بهره بردن از این رابطه، بتوانید خود را ارتقا دهید. به شما نشان خواهد داد که چگونه نظرات لحظهای و وهلهای دیگران میتواند تا مدت ها ما را مشغول به خود کند و برای همیشه خود واقعیمان را از ما بگیرد.
نویسنده در این کتاب به شما نشان خواهد داد که چگونه و با کمک چه مهارتهایی میتوانید با خود واقعیتان ملاقات کنید و چگونه خود واقعیتان را دوست بدارید؛ زیرا که خود واقعی شما بهترین سرمایهٔ وجود شما است. در فصلهای مختلف کتاب مهارتها و انرژیهای مورد نیاز برای رسیدن به خود واقعیتان و همچنین محدودیتهایی که برای رسیدن به خود واقعی باید از آنها گذر کنید را به شما گوشزد کرده است و مهمتر از همه اینکه چگونه با شروع از خود بکر و اصیلتان به سوی خود متعالیتان حرکت کنید.
خواندن کتاب با افتخار خودت باش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب با افتخار خودت باش
چقدر از زمان خود را تابهحال صرف دفاع از خود و عقایدتان و یا قانعکردن دیگران کردهاید؟ چقدر تلاش کردهاید که نظرات منفی اطرافیان را راجع به خودتان تغییر دهید و خود را برای آنها اثبات کنید؟ این کار چقدر از شما انرژی گرفت و آیا نتیجهای هم داشت؟ آیا این همان وقت و انرژیای نبود که باید صرف تحقق بخشیدن به رویاهایتان میشد؟ آیا تابهحال به این موضوع فکر کردهاید که با وجود هدفهایی که هر یک از ما برای زندگی خود تعیین می کنیم و گاه آنها را بر روی کاغذ میآوریم، اغلب ما انسانها بدون آنکه خود بخواهیم، هدف مشترکی در زندگی داریم و خواسته یا ناخواسته برای آن هدف تلاش میکنیم و حتی زیر بار مسؤلیتهای این هدف میرویم و تمام سختیها و عذابهایش را نیز به جان میخریم. هدفی که وقتی برای ما واضح میشود، همه از آن فرار میکنیم ولی بههرحال زندگی خود را برای رسیدن به آن تنظیم میکنیم؛ اگر تابهحال متوجه منظور من از آن هدف مشترک نشدهاید، بهتر است واضحتر سخن بگویم: "اغلب ما انسانها زندگی میکنیم برای دیگران" و این دیگران و نه خود ما اولویت اول زندگیهای ما شده است؛ یعنی کسب رضایت دیگران و تایید شدن توسط آنها بهمراتب به رضایت ما از خودمان ارجح است و ما به گونهای این هدف را تنظیم کردهایم که بر سراسر زندگیمان از جزئیترین تا کلیترین امور سایه افکنده است. در تمام تصمیماتمان دیگران حضور دارند، از خرید لباس و خانه گرفته تا تصمیمات مهمتری چون ازدواج. باور کنید که همینطور است.