دانلود و خرید کتاب درد بی درمان حسین اسدی

کتاب درد بی درمان

نویسنده:حسین اسدی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب درد بی درمان

کتاب درد بی درمان نوشتۀ حسین اسدی در انتشارات آذرفر به چاپ رسیده است.

درباره کتاب درد بی درمان

کتاب درد بی‌درمان مجموعه‌ای از دو داستان است با عنوان‌های: ۱. آن مدیر یا مدیران ۲. درد بی‌درمان.

داستان آن مدیر یا مدیران دربارۀ یک کارمندی است که بعد از ۲۰ سال کار به‌عنوان کارشناسی در یک اداره از آنجا اخراج شده است. در حالی که در دورۀ کاری‌ تنها تخلفش گاهی تأخیر صبحگاهی بود، این اواخر وضعیت اداره او را خسته و عصبی کرده بود و برای اولین بار و چنان‌که خودش می‌گوید متأثر از کتاب‌های روانشناسی، مقابل رئیس اداره می‌ایستد و حرفش را می‌زند. او این کار را با کمال میل انجام داده؛ اما حالا با احساسی دوگانه بیرون ایستاده است در حالی که راه برگشت ندارد.

خواندن کتاب درد بی درمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران داستان‌های ایرانی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب درد بی درمان

«شاید باید راه دیگری برای تحمل این تلخیها پیدا میکردم. مثل بسیاری از همگاران باید دائم مرخصی میگرفتم، خودم را به مریضی می‌زدم. بی‌تفاوت و بی‌تعهد کار می‌کردم. بیشتر رفع تکلیف می کردم تا انجام وظیفه. شاید بهتر بود همه چیز را به شوخی می‌گرفتم. یا خودم را به نفهمی می‌زدم تا می‌توانستم شرایط را تاب بیاورم. اما این کارها را نکردم. یک کارمند نباید زیاد حرف بزند. زیاد بفهمد. اینها برای یک کارمند کارهای درستی نیستند. در طی این سالها بارها چنین کارمندان متخلفی را دیده بودم که زندگی خود را نابود کرده بودن اما هرگز فکر نمی‌کردم روزی به سرنوشت آنان دچار شوم.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است