دانلود و خرید کتاب صوتی آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟
معرفی کتاب صوتی آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟
مقاله صوتی آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟ اثری از جوزف اسمیت است که با ترجمه علیرضا شفیعی نسب و صدای مهدی صفری منتشر شده است. و درباره این موضوع صحبت میکند: موعظهها، عرفانگرایی و تجاریسازی بیشاز حد، روانشناسی مثبتگرا را آماج انتقادات کرده است
آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟ یکی از مقالات روانشناسی رادیو ریرا، پادکست اختصاصی نشر آوانامه است
رادیو ریرا در دو زمینه جداگانه تولید مقالات صوتی و پادکستهای ویژه فعالیت میکند. مقالات صوتی رادیو ریرا، نسخه صوتی یادداشتها و مقالاتی هستند که در نشریات معتبر ایران و جهان منتشر شدهاند و پادکستهای ویژه رادیو ریرا، محتوای صوتی با موضوعاتی مشخص مشابه برنامههای رادیویی هستند.
درباره مقاله صوتی آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟
داستان روانشناسی مثبتگرا بیشباهت به داستان پیدایش ادیان بزرگ جهانی نیست. حدود بیستسال پیش، یک روانشناس آمریکایی که عمدۀ شهرتش را مدیون تحقیق دربارۀ سیاهیهای روح انسان بود، ناگهان هنگام صحبت با دختر پنجسالهاش، از خود پرسید: چرا همه از ناخوشیهای روانی حرف میزنند، اما کسی دربارۀ شادی و شکوفایی چیزی نمیگوید؟ روانشناسی مثبتگرا اینچنین متولد شد و قدم به قدم به دستورالعملی تبدیل شد که همۀ جهان را فتح کرد. اما این موفقیت عظیم هزینههای بزرگی هم داشت.
شنیدن مقاله صوتی آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام علاقهمندان به مطالعات روانشناسی را به شنیدن مقاله صوتی آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟ دعوت میکنیم
بخشی از مقاله صوتی آیا ادعاهای روانشناسی مثبتگرا واقعاً علمی است؟
داستان روانشناسی مثبتگرا، آنطور که بنیانگذارش تعریف میکند، از سال ۱۹۹۷ و در باغچۀ گلهای رز او آغاز شد.
مارتین سلیگمن بهتازگی بهسمت ریاست انجمن روانشناسی آمریکا برگزیده شده بود و در صدد بود تا در دوران ریاستش تحولی در این رشته ایجاد کند. روزی با دخترش در باغچهشان مشغول کندن علفهای هرز بود که چیزی را دید که باعث شد تعجب کند و توی ذوقش بخورد: دخترش نیکی که در آنزمان پنجساله بود گلها را میکَند و به هوا پرت میکرد و میخندید. سلیگمن سر نیکی فریاد زد تا دست از این کار بردارد. نیکی پرفسور را کنار کشید و بهیادش آورد که از سه تا پنج سالگی بچهای بدعنق بوده، اما در تولد پنجسالگیاش آگاهانه تصمیم گرفته که بس کند. اگر او توانسته با عملی آگاهانه خودش را تغییر دهد، بابا نمیتواند دست از این بداخلاقیهایش بردارد؟
چراغی در ذهن سلیگمن روشن شد. اگر بهجای اینکه به آدمها سرکوفت بزنیم تا کمبودهایشان را اصلاح کنند، تشویقشان کنیم که نقاط قوت شخصیتشان را پرورش دهند، همانکاری که نیکی در آن سن کم کرده بود، آنگاه چه خواهد شد؟
او چند تیم از بهترین روانشناسان کشور را جمع کرد تا طرحی برای صورتبندی دوبارۀ کل رشتۀ روانشناسی آماده کند. سلیگمن میخواست روانشناسی را از اینکه صرفاً دغدغۀ درمان بیماریهای روانی را داشته باشد رها کند و آن را بهسوی شکوفایی انسان هدایت کند. سپس با استفاده از تریبونی که درمقام رئیس انجمن روانشناسی در اختیار داشت، این رویکرد جدید را ترویج داد. روانشناسی مثبتگرا با سخنرانی معارفۀ سلیگمن در سال ۱۹۹۸ پا به عرصۀ وجود نهاد.
زمان
۲۲ دقیقه
حجم
۳۱٫۴ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۲۲ دقیقه
حجم
۳۱٫۴ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
این کتاب واقعااااعااااللللیییه
به نظر من واقعا ارزش گوش دادن داره و عالیه
اینگونه گفته شده که روانشناسی مثبت گرا، با دین پیوند خورده است،فضایل ۶ گانه برای رسیدن به شکوفایی و شادی درونی ، بهزیستی،پرهیز از افکار منفی و ترویج پرورش تبدیل نقاط ضعف به قوت و امر مثبت گرا برای تکامل
بسیار عالی و شنیدنی
واقعا درسته