دانلود رایگان کتاب صوتی جزیره مثنوی ؛ صیاد سایه با صدای علیرضا شریعتی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب صوتی جزیره مثنوی ؛ صیاد سایه اثر مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی

دانلود و خرید کتاب صوتی جزیره مثنوی ؛ صیاد سایه

معرفی کتاب صوتی جزیره مثنوی ؛ صیاد سایه

کتاب صوتی جزیره مثنوی؛ صیاد سایه نوشتهٔ مولانا جلال الدین محمد بلخی مولوی است. علیرضا شریعتی گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی جزیره مثنوی؛ صیاد سایه

کتاب صوتی جزیره مثنوی؛ صیاد سایه (درمان به‌روش مثنوی معنوی مولانا) حاوی داستانی است که یکی از مشهورترین فرازهای مثنوی مولوی را تشکیل داده است. این داستان که در اوایل دفتر نخست ذکر شده، تمثیلی عرفانی است که در آن به مسائلِ عمده و مهمی چون سرشتِ معرفت راستین، چرایی لزوم پیروی از پیر در مسیر سلوک، خطرات پیش پای سالک در مسیر حق و... پرداخته می‌شود. قصهٔ «صیاد سایه» ساختار ساده‌ای دارد. مردی شکارچی، عزم خود را برای صید پرنده‌ای چابک جزم می‌کند، اما هنگامی که پی پرنده می‌رود، سایهٔ آن را به‌جای خود پرنده می‌گیرد و بیهوده و عبث، برای «شکار سایه» تلاش می‌کند. انتهای تلاش او، ناکامی بزرگی است. مولانا از این قصه بهره می‌گیرد تا این حقیقت را با ما در میان بگذارد که در مسیر سلوک، همواره امکان به‌خطاافتادن وجود دارد. اگر می‌خواهیم مانند صیاد ابله، عمر خود را در شکار سایه تلف نکنیم و عنقای حقیقی را به کف آوریم، باید همواره گوش‌به‌زنگ و هوشیار باشیم و نسبت به خطرات راه آگاهی حاصل کنیم.

مثنوی معنوی اثر مولانا جلال الدین محمد بلخی مولوی که در قونیه تصنیف شده، یکی از عالی‌ترین اشعار زبان فارسی به شمار می‌رود که در شش دفتر سروده شده است. این کتاب به زبان شعر نوشته شده و در آن می‌توان حکایت‌های مختلفی را در بستری مشترک خواند و از نکات مهم و پندهای موردنظر شاعر آگاه شد.

شنیدن کتاب صوتی جزیره مثنوی؛ صیاد سایه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران شعر کهن ایران پیشنهاد می‌کنیم.

درباره مولوی

مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی در تاریخ ۶ ربیع‌الاول ۶۰۴ (۱۵ مهر ۵۸۶) به دنیا آمد و در تاریخ ۵ جمادی‌الثانی ۶۷۲ هجری قمری (۴ دی ۶۵۲ هجری شمسی) درگذشت. او معروف به مولانا، مولوی، رومی و نام کاملش «محمد بن محمد بن حسین حسینی خطیبی بکری بلخی» بوده است. او شاعر پارسی‌گوی ایرانی است. اثرگذاری آثار مولوی فراتر از مرزهای ملی و تقسیمات قومی است. ایرانیان، افغان‌ها، تاجیک‌ها، ترک‌ها، یونانیان، دیگر مسلمانان آسیای میانه و مسلمانان جنوب شرق آسیا همواره از میراث معنوی رومی تأثیر گرفته‌اند. اشعار او به‌طور گسترده و به بسیاری از زبان‌های جهان ترجمه و خوانده شده است. بیشتر آثار مولوی به زبان فارسی سروده شده است، اما او در اشعارش به‌ندرت از ترکی، عربی و کاپادوسیه‌ای یونانی نیز استفاده کرده است. در ایران و خارج از ایران بارها از آثار مولانا برای تولید آثار گوناگونی همچون داستان، رمان، سریال تلویزیونی، انیمیشن، فیلم‌های سینمایی، نمایشنامه و تئاتر اقتباس شده است. پری صابری و بهروز غریب پور از هنرمندان هنرهای نمایشی هستند که آثاری را با درون‌مایه‌های آثار مولوی و گاه با حضورِ شخصیتِ وی، در ایران، روی صحنه برده‌اند. مولانا در قونیه به خاک سپرده شده است. «مثنوی معنوی»، «فیه ما فیه» (مجموعهٔ تقریرات ۷۱‌گانهٔ مولانا)، «مجالس سبعه» (مجموعهٔ مواعظ و مجالس مولانا)، «دیوان شمس تبریزی» (غزلیات مولانا) و رباعیات از آثار مولانا است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

زمان

۴ دقیقه

حجم

۴٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۴ دقیقه

حجم

۴٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
رایگان