کتاب صوتی چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟ + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟

دانلود و خرید کتاب صوتی چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟

معرفی کتاب صوتی چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟

چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟ یک سخنرانی تد از مارگارت بوردو است که با صدای رضا خاکی زمانی می‌شنوید. بوردو در این سخنرانی با شما درباره این توضیح می‌دهد که چطور جنگ با از بین بردن نهادهای درمانی آسیب‌های جبران ناپذیری به جوامع وارد می‌کند. 

تِد (به انگلیسی: TED، مخفف Technology, Entertainment, Design) یک مجموعه همایش جهانی است که توسط بنیاد Sapling که سازمانی غیرانتفاعی خصوصی است، با شعار «ایده‌ها ارزش گسترش دارند»، برگزار می‌شود.

شنیدن چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟ را به تمام علاقه‌مندان به مطالعات حوزه جامعه‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از چرا شهروندان عادی بعد از خاتمه‌ جنگ رنج و سختی بیشتری متحمل می‌شوند؟

یه روز صبح بیدار می‌شید و می‌فهمید دلیل اینکه قانونی وجود نداره اینه که دولتی وجود نداره و هرکسی کار خودش رو می‌کنه. همه‌ی نهادها و مؤسسات اجتماعی ناپدید شدن. دیگه نه مدرسه‌ای وجود داره، نه بیمارستانی وجود داره، نه پلیسی، نه بانکی، نه باشگاه ورزشی. هیچ نوع خدمات شهری وجود نداره.

خب من تقریباً می‌دونم همچین وضعیتی چه شکلیه. چون وقتی سال ۱۹۹۹ دانشجوی پزشکی بودم، طی دوران جنگ کوزووو تو بالکان تو کمپ پناهجوها کار می‌کردم. وقتی جنگ تموم شد، در کمال تعجب تونستم از دانشکده‌م یه مدتی مرخصی بگیرم تا همراه با خانواده‌هایی که تو کمپ باهاشون دوست شده بودم به روستاشون تو کوزوو برگردم و بفهمم تو شرایط بعد از جنگ چطور زندگیشون رو پیش می‌برن.

کوزوووی بعد از جنگ جای خیلی جذاب و جالبی بود. نیروهای ناتو اونجا حضور داشتن. بیشتر به خاطر اینکه جنگ دوباره شروع نشه. اما جدا از اون واقعاً یه جای بی‌قانون بود و تقریباً تمام نهادها و مؤسسات اجتماعی، چه دولتی چه خصوصی، از بین رفته بودن. می‌تونم بهتون بگم وقتی به همچین جاهایی با همچین شرایطی می‌رید واقعاً هیجان‌انگیزه... البته فقط برای ۳۰ دقیقه. چون همینقدر طول می‌کشه تا تو موقعیتی قرار بگیرید تا متوجه شید چطور به شکل عجیبی آسیب‌پذیر هستید.

برای من این موقعیت وقتی پیش اومد که باید از ایست بازرسی اول رد می‌شدم و فهمیدم که برای رد شدن باید با یه شخصِ تا دندون مسلح حرف بزنم که اگه تصمیم می‌گرفت همونجا همون لحظه بهم شلیک کنه، درواقع هیچ کار غیرقانونی انجام نمی‌داد. اما حس آسیب‌پذیری که من داشتم در مقایسه با آسیب‌پذیری خانواده‌هایی که تو اون سال باهاشون آشنا شدم هیچی نبود.

نظرات کاربران

کاربر ۶۵۱۱۵۹۵
۱۴۰۴/۰۴/۱۸

حتی یک قدم از یک نفر نیز برای بهروزی و آسایش و آرامش انسانها ستودنیست . توصیه میشود

خانه ای روی گسل
شقایق گل نژاد
مجموعه مقالات اولین همایش ملی آموزش زبان انگلیسی برای اهداف ویژه و دانشگاهی (۳)
غلامرضا کیانی
فرهنگ عربی به فارسی، گویش لبنانی (جلد دوم)
احمد ابوسعد
پازل گم شده زندگی
اکرم آزاد
خاطرات سال های نزدیک
کامبیز جانمیان
نهادگرایی؛ اقتصاد کنش جمعی
جان آر. کامونز
فراز و فرود خاندان خسروشاهی در دنیای کسب و کار
رحیم عربیان
ماکس وبر و کارل مارکس
کارل لوویت
جناب سرگرد...
مهین سالار
همانطور که هستی باش
میشل اسکین
برفاب
مرضیه نفری
نوای خیمه گاه ۷
عابدین کاظمی
آمار توصیفی و تحلیل عاملی تاییدی در پژوهش های علوم ورزشی با کمک نرم افزار EQS
حسین پورسلطانی زرندی
جامعه شناسی از زبان مردم
پرنیا رضی پور
تحلیل آموزش مجازی دانش آموزان در سامانه شاد
مظفر پورفرید
تاریخ و گردشگری
نیره سادات (نگاه) میری فرد
خواندن و نگارش انتقادی برای مقاطع تحصیلات تکمیلی
مایک والاس
اون قورباغه را بخور! و قدرت عادت های مثبت
برایان تریسی
نوسان خلق در اختلال نارسایی توجه - بیش فعالی
دبلیو. برلسن دیویس
چاه ارمنی
افسانه آقایی

زمان

۲۲ دقیقه

حجم

۲۰٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۲۲ دقیقه

حجم

۲۰٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان