معرفی و دانلود رایگان کتاب صوتی آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟
تصویر جلد کتاب صوتی آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟
off

کتاب صوتی آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟

فضیلت‌نمایان همواره متهم می‌شوند به ریاکاری، حتی اگر صادق باشند

نوع کتاب
۴.۴ امتیاز(از ۲۷ رأی)
پدیدآورندگان: 
نیل لوی، علی حاتمیان
انتشارات: 
رادیو ری‌را

معرفی کتاب صوتی آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟

مقاله صوتی آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟ اثری از نیل لوی است که با ترجمه علی حاتمیان و صدای آرمان سلطان‌زاده شده است. این یادداشت درباره این موضوع صحبت می‌کند که فضیلت‌نمایان همواره متهم می‌شوند به ریاکاری، حتی اگر صادق باشند.

آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟ یکی از مقالات اجتماعی رادیو ری‌را پادکست اختصاصی نشر آوانامه است.

رادیو ری‌را در دو زمینه جداگانه تولید مقالات صوتی و پادکست‌های ویژه فعالیت می‌کند. مقالات صوتی رادیو ری‌را، نسخه صوتی یادداشت‌ها و مقالاتی هستند که در نشریات معتبر ایران و جهان منتشر شده‌اند و پادکست‌های ویژه رادیو ری‌را، محتوای صوتی با موضوعاتی مشخص مشابه برنامه‌های رادیویی هستند.

درباره مقاله آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟

یک‌سری از کارهای خوب را نمی‌شود در پستوی خانه انجام داد. باید به‌ناچار در برابر چشم دیگران دست‌به‌کارشان شد. اینجاست که بلافاصله حمله‌ها شروع می‌شود: «ادای آدم‌خوب‌ها را در نیاور»، «بس است این‌همه تظاهر»، «فکر می‌کنی کسی این ریاکاری‌ها را باور می‌کند؟» و هزاران نیش و کنایۀ دیگر. از طرفی، همیشه پیدا می‌شوند آدم‌هایی که واقعاً در کارهایشان ریا می‌کنند و جز جلب‌توجه نیت دیگری در سرشان نیست. پس چگونه می‌شود بر سر صداقت یا خودنمایی کسی تصمیم گرفت؟

شنیدن مقاله صوتی آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مقاله را به تمام علاقه‌مندان به مقالات اجتماعی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی آیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟ و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابآیا نشان‌دادن کارهای خوب را همیشه باید به حساب ریاکاری گذاشت؟
عنوان دیگرفضیلت‌نمایان همواره متهم می‌شوند به ریاکاری، حتی اگر صادق باشند
موضوعروان‌شناسی عمومی
نویسندهنیل لوی
مترجمعلی حاتمیان
گویندهآرمان سلطان‌زاده
انتشاراترادیو ری‌را
فرمت کتابMP3
حجم فایل کتاب۲۴.۲۷ مگابایت
مدت‌زمان۱۷ دقیقه
قیمت کتابرایگان
برچسبمجموعه رادیو ری‌را

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

محمدرضا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۵/۲۰

به خوبی موضوع را توضیح داده بود. صدای آقای آرمان سلطان زاده هم حرف نداره.

۰
𝐓𝐀𝐇𝐀 𝟏𝟐𝟑𝟗
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۲/۲۷

مقاله در مورد (فضیلت نمایی صادقانه و ریاکارانه،خودنمایی پر هزینه و اعتبار افزا، گفتمان اخلاقی و رفتار های دینی) صحبت کرده است. در کل افراد هدف از فضیلت نمایی را به دو صورت برداشت می‌کنند یکی صادقانه بودن و در کار نبودن...بیشتر

۰
حدیث
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۵/۱۸

خوب بود

۰
نرگس امیری
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۳/۳۰

کوتاه و جالب بود.

۰