کتاب افتخار ایران
معرفی کتاب افتخار ایران
در کتاب افتخار ایران نوشته محمد مکاریان اصل سرگذشت دکتر شهید محسن فخریزاده را میخوانید.
درباره کتاب افتخار ایران
شهادت پدیدهای است که فقط افراد مخلص خداوند میتوانند به آن دست یابند و خوشا به حال آنان که شربت شهادت مینوشند. در این کتاب سعی کردیم فعالیت و نحوه شهادت یکی از عزیزترین دانشمندان ایران را به تحریر در بیاوریم، دانشمندی که با رفتنش ایران را در غم و اندوه خود فرو برد و تنها افرادی که از شهادت این دانشمند شاد و خوشحال بودند دستگاههای اطلاعاتی غرب و رژیم صهیونیستی بودند. بر اساس شواهدی معلوم بود که عوامل موساد رژیم صهیونیستی در ترور این دانشمند عزیز ما نقش پررنگی داشتند. دانشمند شهید دکتر محسن فخریزاده که یکی از برجستهترین دانشمندان ایران بود که بعد از کلی فعالیت خالصانه در راه صنایع موشکی و هستهای ایران سرانجام در ۷ آذر ۱۳۹۹ در شهر آبسرد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
شهید والامقام دکتر محسن فخریزاده زاده ۱۳۳۶ شهر قم استاد فیزیک هستهای دانشگاه امام حسین و یکی از برجستهترین دانشمندان موشکی و هستهای ایران بود. نام او به عنوان یکی از ۵ شخصیت ایرانی در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارن پالیسی منتشر شده بود. شهید محسن فخریزاده همچنین از دانشمندان موثر حوزه تحقیقات علمی کشور بود. دکترفخری زاده ۷ آذر ۱۳۹۹ در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد استان تهران توسط مزدوران عوامل غرب به شهادت رسید.
خواندن کتاب افتخار ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به شناخت دانشمندان بزرگ ایرانی مخاطبان این کتاباند.
برای شروع خوبه ولی اگر میخواید با زندگینامه و تفکرات شهید آشنا بشید من کتابهای زیر رو پیشنهاد میدم: شنبه آرام (به روایت همسر شهید) تویی که نشناختمت پرواز پای دماوند
کتاب به شدت ضعیف چند خبر از خبرگزاری ها و چند پوستر گردآوری شده است. یک دانشآموز پایه هفتمی بهتر میتوانست یک مطلب برای این شهید آماده کند! ظاهراً نویسنده محترم درک درستی از مفهوم کتاب یا حتی مقاله و گزارش نداشته است! واقعاً
✅
خیلی ضعیف بود!