کتاب آزادی خرمشهر
خواندن نظراتمعرفی کتاب آزادی خرمشهر
«آزادی خرمشهر» حاصل مصاحبه سعید فخرزاده با سردار شهید، علی صیاد شیرازی با تدوین احمد دهقان است. این کتاب دربردارنده خاطرات سپهبد شهید علی صیاد شیرازی پیرامون روزهای در آستانه آزادسازی خرمشهر است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
بعد از عملیات فتحالمبین، روحیه عالی بر رزمندگان اسلام حاکم بود. قوت و اطمینان برای ادامه نبرد داشتیم و پیروزی را حتمی میدانستیم. میتوانم بگویم یکی از دلایلی که موجب شد بعد از عملیات فتحالمبین، دست به یک اقدام جسورانه بزنیم و منطقهای را طراحی بکنیم که حدود ۶ هزار کیلومتر مربع وسعت داشت، دلیلش این بود که از هر نظر احساس قوت و قدرت میکردیم. البته تحلیلگران تاریخ جنگ و کسانی که میخواهند تحلیل دقیق داشته باشند، جالب است بدانند که چه دلایلی باعث شد یکدفعه توان رزمی ما افزایش پیدا کرد، در حالی که به امکانات رزمی ما افزوده نمیشد. حتی نیروی انسانی هم که افزوده میشد، رقمی نبود که ما روی آن بخواهیم حساب کنیم و بگوییم توان رزمیمان بالا رفت.
عطر شببوها
حمید حسام
بر فراز آسمانگروه نویسندگان
پروانه در چراغانی؛ بر اساس زندگی شهید حسین خرازی (قصهی فرماندهان ۵)مرجان فولادوند
تشنگان قلههای برفگیر؛ خاطرات بخشعلی ثابتیساسان ناطق
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزادشده ایرانی شریف صابریمحسن سنچولی پردل
عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباسعلی باقریمحبوبه معراجیپور
خاکریزهای دورهگرد: خاطرات علی لطفیساسان ناطق
آن روز سه و نیم بعد از ظهرسیدسعید غیاثیان
نبرد کرخهکور: تاریخنامه دفاع مقدس استان کرمان در حماسه ثارالله: مهر ۱۳۵۹ تا شهریور ۱۳۶۰عباس میرزایی
لشکر خوبان: خاطرات مهدیقلی رضاییمعصومه سپهری
قلهی فریادمحمدعلی آقامیرزایی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۶,۰۰۰۵۰%
کتاب مصاحبه ایست که با شهید صیاد شیرازی در باره ی آزادسازی خرمشهر صورت گرفته و اشاره به این موضوع که سخت ترین عملیات ها مربوط به عبور از رودخانه میشود که در عملیات بیت المقدس هم همین اتفاق افتاد
طبقه گفته شهیدصیاداولین فرماندهانی که واردخرمشهرشدندشهیدکاظمی وشهیدخرازی بوده اند...روحشون شاد❤
به نظر من اصل مطلب در کتاب ادا نشده است! اسامی خیلی از فرمانده ها و معاونان دلاور اون روزها و رشادت هاشان ذکر نشده! و اون چند نفری هم که ذکر شده خیلی سرسری ازش گذشته شده!