معرفی و دانلود کتاب Hey you; Istanbul turkish pdf + خلاصه رایگان

۳.۰ امتیاز(از ۷ رأی)
Said Ebutalib، Mehmet Akif Koç

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب Hey you; Istanbul turkish

کتاب حاضر ترجمه ترکی استانبولی کتاب Hey you (هی تو) نوشته سعید ابوطالب است که با ترجمه احمد شهریار به چاپ رسیده است.

درباره کتاب Hey you; Istanbul turkish

در کتاب Hey you، خاطرات آقای سعید ابوطالب، سینماگر و نماینده اسبق مجلس از زندان ارتش آمریکا در کشور عراق را می‌خوانید که احمد شهریار آن را به زبان ترکی استانبولی ترجمه نموده است.

ترجمه و ویرایش این کتاب زیر نظر مرکز ترجمه حوزه هنری انجام شده است. سعید ابوطالب به مدت چهار ماه در این زندان اسیر بوده است.

خواندن کتاب Hey you; Istanbul turkish را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های خاطرات و سرگذشت‌نامه مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب Hey you; Istanbul turkish و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابHey you; Istanbul turkish
موضوعسایر زبان‌ها، خاطرات، زندگی‌نامه
نویسندهSaid Ebutalib
مترجمMehmet Akif Koç
انتشاراتانتشارات سوره مهر
فرمت کتابPDF

شب‌ناز شمس
۱۴۰۰/۱۲/۱۹

عالی بود، متن فارسیش رو که من خوندم؛ روان، گیرا، دقیق، تصویری، همراه با کوتاه‌تحلیل‌های درست و... کتاب فیزیکیشو خوندم ولی خوندنش رو حتمااا پیشنهاد قوی یا همون توصیه می‌کنم😇