کتاب It Starts With Us
اشتراک بینهایت چیست؟
معرفی کتاب It Starts With Us
کتاب It Starts With Us نوشته کالین هوور داستانی عاشقانه و معاصر است که آباژور آن را منتشر کرده است. این کتاب ادامهای بر ماجرای شخصیتهایی است که پیشتر در اثری دیگر معرفی شدهاند و اکنون درگیر رابطهای تازه، تصمیمهای دشوار و بازنگری در گذشته هستند. روایت بر زندگی عاطفی و خانوادگی چند شخصیت اصلی تمرکز دارد و در بستر روابط پیچیده، خشونت پنهان، مسئولیتپذیری و انتخابهای شخصی پیش میرود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب It Starts With Us
کتاب It Starts With Us به قلم کالین هوور، نویسندهی پرفروش نیویورک تایمز، دنبالهای است بر رمان پرفروش و بحثبرانگیز او یعنی It Ends with Us. این کتاب که در اکتبر ۲۰۲۲ منتشر شد، با استقبالی بینظیر روبهرو شد و به پرفروشترین کتاب پیشسفارش تاریخ سایمون اند شوستر تبدیل گشت و در روز نخست انتشار، ۸۰۰ هزار نسخه فروخت.
داستان رمان، دقیقاً از جایی آغاز میشود که بخش پایانی کتاب پیشین پایان یافته بود. لیلی بلوم و رایل (همسر سابقش و پدر فرزندشان) به تازگی به روال نسبتاً آرامی از همسرپرستیِ دخترشان امرسون رسیدهاند که ناگهان لیلی با عشق اول خود، اطلس کوریگان، روبرو میشود. لیلی که از این دیدار دوباره به وجد آمده، بدون تردید دعوت اطلس را برای قرار ملاقات میپذیرد. اما هیجان او دیری نمیپاید، چراکه به یاد میآورد که رایل، هرچند دیگر همسرش نیست، همچنان بخش بزرگی از زندگیاش است و اطلس کوریگان، مردی است که او هرگز نمیتواند حضور در زندگیِ همسر سابق و دخترش را تحمل کند.
هوور در این رمان، روایت را بین دو شخصیت اصلی (لیلی و اطلس) بهصورت اول شخص تقسیم کرده است و از این رهگذر، نگاه عمیقتری به گذشتهی پرغصهی اطلس و احساسات او نسبت به لیلی ارائه میدهد. این کتاب، که با الهام از درخواستهای بیشمار طرفداران برای دیدن پایان خوش لیلی و اطلس نوشته شده، سفری است به سوی التیامِ زخمهای گذشته و پذیرش شانسی دوباره برای عشق، در میان پیچیدگیهای همسرپرستی و حسادتهای یک همسرِ سابقِ خشن.
خلاصه داستان It Starts With Us
هشدار: این قسمت بخشهایی از داستان را فاش میکند!
لیلی و رایل، با وجود گذشتهی پرفرازونشیب و خشونتبار، به روال نسبتاً آرامی از همسرپرستیِ دختر یازدهماههشان، امرسون، دست یافتهاند. اما وقتی لیلی بهطور اتفاقی با اطلس، عشق اول خود، در خیابانهای بوستون روبرو میشود، حس و حالِ زندگیاش یکباره دگرگون میشود. لیلی با وجود اشتیاق فراوان برای آغاز رابطهای دوباره با اطلس، از واکنشِ خشمآلودِ رایل به شدت میهراسد. این نگرانی، ابتدا او را از ارتباط با اطلس بازمیدارد. در همین حال، اطلس نیز با مشکلات خود دستوپنجه نرم میکند. رستورانهایش مورد تخریب قرار میگیرند و مادرِ ازخودبیگانهاش ناگهان ظاهر میشود تا خبر وجود برادری یازدهساله به نام جاش را به او بدهد که اطلس از وجودش بیخبر بوده است. اطلس که از این موضوع شوکه شده، تصمیم میگیرد پس از دیدار با جاش و دیدنِ رفتارِ مادرشان، سرپرستی او را به عهده بگیرد.
با وجود فرازونشیبهای فراوان، لیلی و اطلس سرانجام به یکدیگر نزدیکتر میشوند. اما وقتی رایل از رابطهی پنهانی آنها با خبر میشود، طوفانی از خشم و حسادت او را فرا میگیرد؛ او به لیلی حمله میکند و او را وادار میسازد تا با امرسون به خانهی اطلس پناه ببرد. این رویدادِ تلخ، اما لیلی را به این تصمیم میرساند که برای حفظ امنیت خود و دخترش، با کمک وکیل، حق ملاقات رایل را به ملاقاتهای تحت نظارت و تنها پس از گذراندن دورههای مدیریت خشم محدود کند. در پایان، شش ماه بعد، اطلس از لیلی میخواهد تا با او زندگی کند و داستان با آیندهای پر از امید و رویای یک زندگی مشترک و سرشار از عشق و آرامش به پایان میرسد.
چرا باید کتاب It Starts With Us را بخوانیم؟
It Starts With Us برای خوانندگانی که با داستان دردناک و عاشقانهی لیلی و اطلس در کتاب پیشین ارتباط برقرار کردهاند، پاسخی است به انتظاری طولانی. این کتاب مانند پتوئی گرم پس از طوفانی سهمگین است؛ روایتی آرامتر و امیدوارانهتر که بر التیام زخمها و ساختن آیندهای روشنتر تمرکز دارد. اگر It Ends with Us قلب شما را شکست، با ما شروع میشود به ترمیم آن کمک خواهد کرد. پابلیشرز ویکلی این کتاب را «دنبالهای خیرهکننده» و هوور را نویسندهای نامیده که در خلق شخصیتهای همدل و پیچیده بینظیر است.
خواندن کتاب It Starts With Us را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب It Starts With Us به علاقهمندان رمانهای عاشقانهی معاصر، کسانی که به داستانهای مربوط به روابط پیچیدهی عاطفی و خانوادگی توجه دارند و نیز افرادی که به موضوعاتی مثل خشونت در رابطه، جدایی و شروع دوباره حساس هستند پیشنهاد میشود.
درباره کالین هوور
کالین هوور (زادهی ۱۱ دسامبر ۱۹۷۹) نویسندهی پرفروش نیویورک تایمز و یکی از پرخوانندهترین نویسندگان معاصر است. او که در تگزاس با همسر و سه فرزندش زندگی میکند، با انتشار رمان نخست خود به شهرت رسید و سپس با رمان پرفروش و بحثبرانگیز از ما که شروع شد در سال ۲۰۱۶، به جایگاهی فراتر از یک نویسندهی پرفروش دست یافت. هوور با نثر صمیمی و توانایی در خلق شخصیتهای دوستداشتنی و روایت داستانهای احساسی، توانسته است میلیونها خواننده را در سراسر جهان با خود همراه کند.
جوایز و افتخارات کتاب
- پرفروشترین کتاب شمارهی یک نیویورک تایمز
- پرفروشترین کتاب پیشسفارش تماموقت سایمون اند شوستر
- فروش ۸۰۰ هزار نسخه در روز نخست انتشار
- یکی از پرفروشترین رمانهای سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب It Starts With Us و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | It Starts With Us |
| موضوع | رمان، داستان خارجی، انگلیسی، عاشقانه |