معرفی و دانلود کتاب خاطرات یک بزمجه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر مفاهیم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خاطرات یک بزمجه

کتاب خاطرات یک بزمجه نوشتهٔ ارغوان اشترانی است و نشر مفاهیم آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه داستان‌های طنز و نطنز است.

درباره کتاب خاطرات یک بزمجه

این کتاب مجموعه داستان‌ها و نوشته‌های طنز ارغوان اشترانی است. اشترانی سعی می‌کند در این کتاب از تجربهٔ زیسته خود بگوید و خاطراتش را با زبان طنز تعریف کند. با خواندن این داستان‌ها می‌توانید بیشتر به حال و هوای این نویسنده پی ببرید و با بعضی از این خاطرات همذات‌پنداری کنید؛ گویی خودتان هم تجربه‌شان کرده‌اید. چون به‌هرحال، خاطرات مشترک دهه‌پنجاهی‌ها و شصتی‌ها به هم نزدیک است.

«سایه‌ها»، «مرگ در سی و پنج‌سالگی» و «بنفشه افریقایی» از دیگر کتاب‌های ارغوان اشترانی هستند.

خواندن کتاب خاطرات یک بزمجه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان کوتاه طنز پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب خاطرات یک بزمجه

چطور شد كه نويسنده شدم؟

واقعا می‌خواهيد بدانيد چطور شد نويسنده شدم؟ همه چيز برمی‌گردد به شبی كه برای نجات خودم مجبور شدم تا صبح شهرزاد قصه‌گو شوم!

داستانش مفصل است و اگر واقعا بخواهيد بدانيد برايتان تعريف می‌كنم. راستش اول قرار نبود نويسنده شوم. دبيرستانی بودم و برای انتخاب شغل ترديد داشتم. از آنجايی كه در ايران جايی برای كشف استعداد نيست، قرار شد در دوره‌های كوتاه كارآموزی شغل‌های اطرافيانم را امتحان كنم تا به شيوه‌ی كشورهای پيشرفته به كشف استعدادم نائل شوم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاطرات یک بزمجه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خاطرات یک بزمجه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

نیلوفر
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۵

دو داستان آخر (اسبی به نام خورشید و کاشیجی) جالب بودند.