دانلود و خرید کتاب زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن رابرت الکس جانسون ترجمه ساره سرگلزایی
تصویر جلد کتاب زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن

کتاب زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن

معرفی کتاب زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن

زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن کتابی نوشته رابرت الکس جانسون در زمینه روان‌شناسی زنان است.

 درباره کتاب زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن

در جامعهٔ امروزی، فقدان ویژگی‌ها و انرژی زنانه، موضوع روان‌شناختی مهمی است که باید به آن پرداخته شود. این موضوع، مسئله‌ای دردناک در زندگی عاطفی زنان و نیز مردان است. هرگاه زنی دچار فقدان خصیصه‌ای به این مهمی باشد، به ناچار زنانگیش زیر سؤال می‌رود. 

این مسئله روشن می‌کند که چرا در طول تاریخ، همیشه جایگاه زنان در جامعه مورد بحث بوده است. با وجودی که فقدان انرژی زنانه در یک مرد وضوح کم‌تری دارد، اما از ژرفای شخصیت او می‌کاهد و منبع عمدهٔ نارضایتی، احساس تنهایی، حس پوچی و بدخلقی در مرد است. هنگامی که مردی در می‌یابد ماهیت خلق و خو و بسیاری از احساسات او زنانه است، شوکه می‌شود! وقتی یک مرد ناگهان دچار حالت خلقی خاصی می‌شود، به این معنا است که وجه زنانهٔ شخصیتش بر او مستولی شده و تنها با شناخت و پذیرش این وجه از شخصیتش است که می‌تواند ماهیت مردانه‌اش را نیز به وضوح بشناسد. فقدان یا آسیب به ویژگی‌های زنانهٔ درونی، مستقیماً بر بهزیستی عاطفی، شادمانی و رضایت ما از زندگی تأثیر می‌گذارد. اگر ویژگی‌های زنانه در وضعیت خوبی باشند، فرد احساس امنیت و اعتماد خواهد داشت.

 نویسنده این کتاب که خود نیز یک زن است در اثرش کوشیده است درک درستی از زنانگی به دست بدهد. او زنانگی در فرهنگ غربی و در اساطیر شرقی را بررسی نموده و تفاوت‌های میان نگرش‌های این دو حوزه فرهنگی به موضوع زنانگی را سنجیده است. 

 بخش سوم کتاب با عنوان زنان واقعا چه می‌خواهند به موضوع زنانگی از دست رفته و زنانگی بازیافته در دنیای کنونی پرداخته و درباره تکلیف قهرمانی زنان و مردان در جهان امروزی سخن گفته است. 

او در نهایت صحبت درباره زنانگی از دست رفته را راحت‌تر از زنانگی بازیافته دانسته و مغتقد است : «آنچه از دست داده‌ایم، برایمان چنان دردناک است که گویا موضوعی مربوط به زمان حاضر است. اما آنچه که تقلا می‌کنیم تا باری دیگر به دست آوریم، مبهم و مانند یک درد، غم و بی‌قراری درونی است که پیوسته همراه ما است. برای باز پس‌گیری زنانگی - که یک ویژگی گرانبهای بشری و بی‌نهایت ارزشمند است - هنوز در آغاز راه هستیم. ناخرسندی و رنج مبهمی که حس می‌کنیم، ناشی از فقدان ارزش‌های زنانه است و ما برای بازگرداندن این ارزش‌ها با موانع سهمگینی روبرو هستیم.» او تکلیفی بنیادین برای زن و مرد کنونی برشمرده و آن بها دادن به ارزش‌های زنانه و مردانه به یک اندازه است. 

 خواندن کتاب زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

پژوهشگران حوزه جامعه‌شناسی و روان‌شناسی مخاطبان این کتاب‌اند.

 بخشی از کتاب زنانگی از دست رفته و چگونگی احیای آن

بررسی یک فرهنگ دیگر، می‌تواند ما را قادر سازد تا بهتر متوجه شویم که چگونه مهربانی و نیک‌رفتاری انسانی را قربانی نسازیم.

داستانی هندی که به اسطورهٔ اودیپ شباهت دارد، نگرشی کاملاً متفاوت نسبت به زنانگی را نشان می‌دهد. این داستان نیز، اسطوره‌ای است که موجب می‌شود نسبت به نگرشی فرهنگی، دریافتی روان‌شناختی به دست آوریم. مهاباراتا - کتاب مقدس هندو - تقریباً در همان دورهٔ زمانی عهد قدیم و عهد جدید ما نگاشته شده، اما زمانی که صرف نگارش این منظومه شده، سه برابر زمانی است که عهد قدیم و عهد جدید – جمعاً - زمان برده‌اند. بخش کوچکی از مهاباراتا داستان نالا و دامایانتی است؛ این داستان از منظری متفاوت با داستان اودیپ، تعادل میان ارزش‌های مردانه و زنانه را به ما نشان می‌دهد. شخصیت‌های مهاباراتا، تا حدودی بهتر از قهرمان‌های غربی ما، از اصل زنانگی و متعلقات آن محافظت می‌کنند.

در اینجا لازم است متذکر شوم منظور من این نیست که فرهنگ شرق بهتر از فرهنگ غربی خودمان است؛ اما ما می‌توانیم درباره زنانگی از آن بیاموزیم. عدم رشد تکنولوژی در جامعهٔ هند، آن را دچار بحران اقتصادی و زیست محیطی کرده است. اما بر خلاف جامعهٔ غرب، در جامعهٔ هندی همچنان برای روابط انسانی ارزش قائلند.

هندوستانِ سنتی از پذیرش هر نوع تکنولوژی - که به طور مستقیم یا غیر مستقیم - روابط انسانی و ارزش‌های زنانه را در معرض خطر قرار دهد، امتناع کرده است. تکنیک‌های خط مونتاژ، جابجایی خانواده‌ها از روستاها به شهرها، گسستن پیوندهای خانوادگی با فرستادن نیروی کار به جاهایی دور از محل زندگی، در فرهنگ سنتی هند مسائلی خطرناک انگاشته می‌شدند. هندوستان، پیشرفت صنعتی را قربانی ساخته تا از ارزش‌های زنانه محافظت کند. هیچ یک از افراد سنتی هند، با چنین انتخابی مشکل نداشته‌اند.

ما در فرهنگ غربی به تشویق صنعتی‌سازی می‌پردازیم، اما در محافظت از روابطمان - چه روابط بین خودمان و چه روابط با دنیای پیرامونمان - شکست خورده‌ایم. در نتیجه، همان قدر که هندوستان در معرض خطر فقر و قحطی است، ما هم در معرض خطر نابودی زندگی خویشاوندی هستیم. هنگامی که مردم هند شیوه‌های سنتی خود را رها کنند و رویکردهای غربی به زندگی را بپذیرند، حس پیوند آن‌ها با یکدیگر مورد تهدید قرار می‌گیرد. در جامعهٔ امروزی هند، داستان‌های وحشتناکی دربارهٔ فروپاشی روابط به گوش می‌رسد که ظاهراً بیشتر اوقات به پذیرش سبک و سیاق زندگی غربی نسبت داده می‌شود.

mary.sa
۱۴۰۰/۰۹/۱۴

عالی بود خیلی قشنگ با بررسی داستان های اسطوره ای به کلیشه های جنسیت زده اون زمان میپرداخت و اینکه مخاطب این کتاب صرفا خانم ها نیستند و برای همه است:) لطفا بخونیدش شاید بتونیم جامعه جنسیت زده خودمون رو نجات

- بیشتر
Moorche
۱۴۰۰/۰۹/۰۴

من تمام کتاب های رابرت الکس جانسون رو به کسانی که علاقه‌مند به مکتب یونگ هستن پیشنهاد میکنم ضمن اینکه توی معرفی کتاب نوشته شده "نویسنده زن است" لطفا اصلاحش کنید

mary jane
۱۴۰۱/۰۱/۱۳

کتاب پژوهشی خوش‌خوان، کوتاه جذابی بود که به برخی از افسانه‌های کهن در شرق و غرب و تفاوت نوع نگاه به زنانگی در این دو سوی دنیا پرداخته بود اما شاید بخش دوم عنوان کتاب بیهوده باشه چون راه‌حلی برای

- بیشتر
کاربر ۳۸۲۸۴۰۸
۱۴۰۱/۰۳/۰۴

انتظار میرفت بر اساس عنوان روی جلد " ... و چگونگی احیای آن" مطالب کاربردی هم در کنار شناخت مفهوم زنانگی مورد بحث قرار بگیره که این مورد خیلی به چشم نمیخورد و بیشتر بحث آشنایی با داستان ها و

- بیشتر
شاداب
۱۴۰۱/۰۲/۲۸

با توجه به عنوان کتاب انتظار داشتم مباحث کاربردی و به روز و مفیدی درباره احیای زنانگی بخوانم ولی کتاب فقط به گفتن چند داستان‌ اساطیری از غرب و شرق بسنده کرده بود و یک سری کلی گویی از اینکه

- بیشتر
کاربر ۱۸۸۷۰۲۷
۱۴۰۰/۰۸/۱۸

نپسندیدم. بخش عمده کتاب مرور افسانه ها بود.

helena
۱۴۰۱/۱۱/۱۴

به نظرم،بیان اسطوره های قدیمی توی این کتاب جالبه در این دنیای مدرن که همه چیز با سرعت به سمت جلو در حرکته اندکی توقف کردن و فکر کردن به پایه های روابط انسانی و احساسات و ارزش هایی که کم

- بیشتر
کاربر ۵۸۳۲۷۴۴
۱۴۰۱/۱۱/۰۵

فقط اینکه در معرفی کتاب گفته شده نویسنده یک زن است . نویسنده ی کتاب رابرت جانسون یک مرد هستند . لطفا اصلاح شود .

نَــسـی
۱۴۰۲/۰۲/۲۰

یکی از نامفهوم ترین کتابایی بود که خوندم. انگار نویسنده مدام میخواست یچیز مهم بگه اما داستان های قدیمی و اسم های فراوون صداشو خفه میکردن. اصلا جالب نبود

کاربر ۳۲۷۵۹۶۴
۱۴۰۱/۱۲/۲۱

بخش زیادی از کتاب درباره داستان‌های اسطوره های غرب و هند و تفاوتهای این دو است و تفکرات نویسنده که چرا به زنانگی و زنانگی از دست رفته ربط پیدا می کنند. یک فصل آخر در حد کمتر از یک

- بیشتر
ما غربی‌ها، به طور غریزی می‌دانیم در فرهنگ شرق، عنصری اساسی وجود دارد که ما برای درمان فرهنگ غربی تُهی خود به آن نیاز داریم.
R
وقتی متوجه می‌شویم که هیئت نمایندگان کلیسای قرن ششم در مکون (بخشی در کشور فرانسه که در شمال لیون واقع شده) مدت‌ها بر سر این موضوع که آیا زنان روح دارند یا نه، بحث می‌کردند شوکه می‌شویم
mary.sa
عشق یعنی خودت به تنهایی، دنیا شوی، دنیای فردی دیگر شوی؛
الهام
«به خودم نگریستم، با خودم آمیختم، خودم را آبستن کردم، خودم را به دنیا آوردم، اکنون من خودم هستم
الهام
اودیپ می‌گوید: «سه استاد - درد، زمان و وفاداری - به من صبر را آموخته‌اند».
الهام
بُعد ناخودآگاه روانِ ما همان چهره‌ای را از خود به ما نشان می‌دهد که ما به آن نشان داده‌ایم.
الهام
روان همه ما هم از ویژگی‌های مردانه و هم از خصایص زنانه برخوردار است؛ این ویژگی روان انسان همچون تیغی دو لبه است که هم می‌تواند در خدمت ما باشد و هم می‌تواند ما را برده و اسیر خودش سازد.
الهام
اگر نگرش خود را نسبت به زنانگی عوض کنیم، ارزش‌های زنانه قادر به حل اختلافات در جنگ قدرت می‌شوند. اما تا وقتی که با زنانگی وجود خود آشتی نکنیم و از ارزش‌های زنانه محافظت نکنیم، تاوان سنگینی خواهیم پرداخت.
الهام
«سه استاد - درد، زمان و وفاداری - به من صبر را آموخته‌اند».
نَــسـی
دائماً سعی می‌کنیم رویدادهایی را که برایمان اتفاق می‌افتند به رویدادهایی تبدیل کنیم که دوست داریم برایمان رخ دهند. این تلاش دائمی، به انسان انرژی می‌دهد و ریشهٔ همهٔ رفتارهای انسانی ما است. شاید نامش را «نمایش زندگی» بگذاریم. اما در بطن این نمایش، نمایشی دیگر در کار است:
الهام
تا زمانی که صرفاً ارزش‌های مردانه بر سر قدرت هستند، هیچ عشقی وجود نخواهد داشت. غالباً قدرت، به بهای نابودی عشق به دست می‌آید و بنابراین عشق از بین می‌رود.
mary.sa
زنانگی ماهیتی است که هستهٔ هویت زنانهٔ یک زن و همچنین احساسات و ارزش‌های یک مرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
الهام
خودآگاهی تنها با دست تقدیر بر سر راه ما قرار می‌گیرد و تنها زمانی می‌توانیم از خودآگاهی بهره‌مند شویم که در فرایند دستیابی به آن مشارکت کنیم و بهای آن را تمام و کمال بپردازیم.
الهام
اگر یک زن زنانگی خود را کاملاً حفظ کند، آن‌گاه می‌تواند از ویژگی‌های مردانه نیز به بهترین شکل استفاده کند؛ اما اگر ویژگی‌های مردانه بر شخصیت او غالب شوند آن‌گاه - در بهترین حالت - زنی است که ادای مردها را در می‌آورد. یک مرد نیز برای تکامل شخصیت بنیادین خود می‌تواند - به بهترین - شکل از زنانگی بهره ببرد؛ اما اگر این ویژگی‌های زنانه بر شخصیت او چیره گردند آن‌گاه او دچار رفتارهایی غیر منطقی خواهد شد. روان همهٔ ما هم از ویژگی‌های مردانه و هم از خصایص زنانه برخوردار است؛ این ویژگی روان انسان همچون تیغی دو لبه است که هم می‌تواند در خدمت ما باشد و هم می‌تواند ما را برده و اسیر خودش سازد.
کاوشگر
معنا، قلمروی زنانگی است. بدون برخورداری از زنانگی امن در دنیای درون‌روانی، امکان ندارد از زندگی خود رضایت داشته باشیم یا برای آن معنایی بیابیم.
helena
مردان و زنانی که به دستاوردهای مردانه خود انرژی درونی زنانه می‌افزایند، کاری بسیار هوشمندانه انجام می‌دهند. ما به شکل‌های گوناگونی می‌توانیم موفقیت‌های مردانه و انرژی زنانه را با هم در آمیزیم: مثلاً نیم ساعت و در سکوت به مراقبه بپردازیم، هدیه‌ای بخریم و جشنی برپا کنیم.
l🌪️🪄𝔍𝔖✨࿐
در پی هر نوآوری، ناگزیر به پذیرش یک ویرانی هستیم.
الهام
هر بار بخواهیم از تقدیر اجتناب کنیم، اتفاقاً باعث می‌شویم یکی از رشته‌های ریسمانِ تقدیر در جای مناسب خود قرار گیرد.
الهام
اودیپ می‌گوید: «سه استاد - درد، زمان و وفاداری - به من صبر را آموخته‌اند». اودیپ متوجه می‌شود که دو پسرش درگیر جنگ قدرت شده‌اند، اول با کرئون و سپس با یکدیگر. پسرهای اودیپ برای به دست آوردن فرمانروایی سرزمین مادریشان تا سر حد مرگ می‌جنگند و صراحتاً بیان می‌کنند که فرمانروایی تبس را به بازگشت پدر ترجیح می‌دهند. اودیپ در پاسخ می‌گوید: فقط این دو دخترم همهٔ آنچه را که از عهدهٔ زنان بر می‌آید برای من انجام داده‌اند آن‌ها هر آنچه را که من نیاز داشتم، به من ارزانی کردند آن‌ها به من غذا دادند، از من محافظت و مراقبت کردند. اما برادران آن‌ها، پدرشان را به تاج و تخت فروختند، و سلطنت و قدرت پادشاهی را به پدرشان ترجیح دادند.
Paeez Dokhtar
در سفر درونی، مسئولیت‌پذیری یعنی بهای خودآگاهی جدیدمان را خودمان پرداخت کنیم و مراقب باشیم که زنانگی را مجبور به پرداخت بهای این رشد نکنیم.
الهام

حجم

۱۰۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۹۲ صفحه

حجم

۱۰۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۹۲ صفحه

قیمت:
۴۸,۰۰۰
۲۸,۸۰۰
۴۰%
تومان