کتاب بنیادهای کژ در تاریخ نویسی معاصر ایران
معرفی کتاب بنیادهای کژ در تاریخ نویسی معاصر ایران
کتاب بنیادهای کژ در تاریخ نویسی معاصر ایران اثری از گروه تحقیق موسسه فرهنگی قدر ولایت است که به تاریخ معاصر ایران میپردازد و مصادیقی از اشتباهات و خیانت تاریخنویسان را بیان میکند.
مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت از ابتدای سال ۱۳۷۲ پس از هشدارهای هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر وجود تهاجم گسترده فرهنگی علیه انقلاب اسلامی و باورهای اسلام ناب، تأسیس شد تا با حضور در عرصه فرهنگی، به اندازه توان خود، در گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی و پیام آن و نیز در افشای ترفندهای فرهنگی دشمنان و عوامل آنان، بکوشد و وظیفه خود را انجام دهد.
این مؤسسه موفق شده است در زمینه تبیین و نشر رهنمودها و اندیشه حضرت امام خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی، و رهبر معظم انقلاب اسلامی، خلف صالح امام خمینی (ره)، قدمهایی بردارد و همچنین نسبت به بررسی، پژوهش، تدوین و نشر موضوعهایی که مورد اشاره و مطالبه آنان بوده است اقدام کند. تاریخ معاصر ایران و مسائل و جریانات روز، از جمله مطالبات رهبری بودهاند که مؤسسه با اهتمام ویژهای آنها را دنبال کرده است.
مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت در سه گروه سنّی: کودکان، نوجوان، جوانان و عموم به نشر نتایج بررسیها و پژوهشهای خود اقدام کرده است.
مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت، در سال ۱۳۸۸، در سی سالگی پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان ناشر برگزیده در نشر فرهنگ انقلاب در سی سال انقلاب اسلامی برگزیده شد و در سال ۱۳۸۹ ناشر برگزیده بیستوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شد. این مؤسسه همچنین در همین سال به عنوان ناشر برگزیده سیزدهمین جشنواره انتخاب کتاب دوسالانه دفاع مقدس معرفی شد.
مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت در سال ۱۳۹۳ در جشنواره بزرگداشت حماسه ۹ دی از سوی ستاد پاسداشت حماسه ماندگار ۹ دی ( همایش ملی علمداران بصیرت ) به عنوان ناشر برگزیده در حوزه کتاب مورد تجلیل قرار گرفت.
موسسه فرهنگی هنری قدرولایت در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۵در چهارمین و هفتمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس برگزیده شد. همچنین در هفدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس به عنوان خادم نشر تهران انتخاب شد.
همچنین موسسه قدرولایت در جشنواره شهید سید علی اندرزگو در سال ۱۳۹۶ به عنوان برگزیده انتخاب شد.
درباره کتاب بنیادهای کژ در تاریخ نویسی معاصر ایران
کتاب بنیادهای کژ در تاریخ نویسی معاصر ایران اثری است که به همت گروه تحقیق موسسه فرهنگی قدر ولایت منتشر شده است.
این کتاب هفده فصل دارد. چهار فصل ابتدایی کتاب نگاهی به تاریخ نویسی در لیبرالیسم، مارکسیسم و اسلام دارد و فصل پنجم ریشهها و راههای تاریخ نویسی نو در ایران را بررسی میکند. فصلهای شش تا یازده نیز به موضوع تاثیر شرق شناسی غرب در تاریخ نگاری معاصر ارتباط دارد: در این این فصلها نمونهها و مصادیق اسلام ستیزی و وارونهگوییهای تاریخی بیان شده است.
در فصل دوازدهم تا پانزدهم، به ملی شدن صنعت نفت اختصاص دارد: خیانت تاریخنویسان در جنبش ملی کردن نفت و رهبری دکتر مصدق و آیتالله کاشانی و کینهتوزیهای آنان در این میدانگاه تاریخی را بطور مستند در این سه فصل بررسی شده است.
فصل شانزدهم کتاب، قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲ و برخورد تاریخنگاران با انقلابی بررسی میشود که توسط مرجعیت دینی و صحنهداری مردم متدین و رنج کشیده و شلاق خورده از ستم شاهان و سلطهگران بین المللی در حال وقوع بوده است.
در فصل هفدهم و پایانی کتاب، با تعدادی از کژ اندیشانی که تاریخ نوشتهاند همچون ادوارد براون، یحیی دولت آبادی، ناظم الاسلام کرمانی، احمد کسروی، مهدی ملک زاده، باقرمؤمنی، مصطفی شعاعیان، اسماعیل رائین و کارکرد آنان در تحریف تاریخ و بی صداقتی آنان در تاریخ نگاری روبرو هستیم.
کتاب بنیادهای کژ در تاریخ نویسی معاصر ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب بنیادهای کژ در تاریخ نویسی معاصر ایران اثری جالب برای تمام علاقهمندان به تاریخ معاصر ایران است.
حجم
۱۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه
حجم
۱۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه