کتاب زیبایی پنهان
معرفی کتاب زیبایی پنهان
کتاب «زیبایی پنهان» نوشتۀ پرنیا جانوسپاه است و انتشارات فکرونه آن را منتشر کرده است. زیبایی پنهان، داستان مذهبی و دلنشین است که میتواند پلی باشد میان ایمان، اخلاق و درک تازهای از دنیای اطراف ما.
درباره کتاب زیبایی پنهان
کتاب زیبایی پنهان روایتی ساده، پرمعنا و درعینحال سرشار از لطافت معنوی است که لایههای عمیقی از اخلاق و دین را در خود جای داده است. این اثر که بر پایهٔ داستانی مذهبی دربارهٔ حضرت عیسی مسیح (ع) بنا شده، مخاطب را نهتنها به تماشای یک واقعۀ تاریخی، بلکه به تأملی درونی دربارۀ قضاوت، مهربانی و نگاه الهی به هستی دعوت میکند.
نویسندۀ نوجوان، روایت را با تصویرپردازیای آرام و شاعرانه آغاز میکند؛ نسیمی که برگها را به رقص در میآورد، آسمانی کبود و کاروانی از همراهان عیسی که غرق دعا و سکوتاند. این آغاز لطیف، ذهن خواننده را آماده میکند برای آنچه قرار است رخ دهد؛ صحنهای که در عین سادگی، بر دل اثر میگذارد.
حضرت عیسی در این داستان، نمادی است از دیدن زیبایی پنهان در چیزی که دیگران آن را زشت و بیارزش میپندارند. پیام کتاب روشن است، اما نه شعاری: بیاموزیم در دل زشتیها نیز نوری از زیبایی بجوییم؛ مهربان باشیم، حتی در قضاوت دربارهٔ چیزهایی که از آنها روی برمیگردانیم.
آنچه کتاب زیبایی پنهان را خاصتر میکند، زبان نوجوانانه و بیتکلف نویسنده است که توانسته با کمترین پیچیدگی، بیشترین تأثیر را بگذارد. استفاده از عناصر طبیعت، تصویرسازی آرام و پرحس، و تمرکز بر یکلحظهٔ خاص از زندگی پیامبر، نشان میدهد که نویسنده این داستان را با دل و ذهنش نوشته است.
خواندن کتاب زیبایی پنهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زیبایی پنهان
«روزی بود روزگاری بود. آسمان کبود بر سرزمین آرام سایه افکنده بود. باد نرم از میان درختان عبور میکرد و برگهای خشک را با خود به رقص درمیآورد. گروهی از همراهان حضرت عیسی (ع) در کنار او در مسیری طولانی قدم بر میداشتند. هر کدام غرق در اندیشههای خود زیر لب دعاهایی زمزمه میکردند.