کتاب سینما در پنج ثانیه
۱۴۰ تصویرنگاشت از فیلمهای مطرح سینمای جهان
معرفی کتاب سینما در پنج ثانیه
کتاب سینما در پنج ثانیه اثری از جیان مارکو مایسلی و ماتئو سیواسچی است که با ترجمه سیدحسین رضوی خوسفی در اختیار دارید. این کتاب دربردارنده ۱۴۰ تصویرنگاشت از فیلمهای مطرح سینمای جهان است.
در این کتاب شاهد پیوندی جالب از هنر گرافیک و صنعت سینما در قالب تصویرنگاشت هستیم. فیلمهای محبوب سینما که به صورت تصویرنگاشت در آمدهاند، میتوانند توجه شما را به خود جلب کنند و خاطرات زیبایی که از تماشای فیلم داشتید را برایتان زنده کنند. در عین حال، با تصویرنگاشتهای این کتاب، میتوانید بازیهای جذابی هم طرح کنید و در دورهمیهای دوستانه با آن سرگرم شوید.
شاید برای پی بردن سریع به موضوع یا محتوای یک فیلم با کمترین هزینه و زمان راهی جز اینفوگرافی نباشد. اینفوگرافیهای این کتاب ما را بسیاری از فیلمهای مطرح تاریخ سینما رو به رو میکند.
کتاب سینما در پنج ثانیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام علاقهمندان به سینما را به خواندن کتاب سینما در پنج ثانیه دعوت میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سینما در پنج ثانیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | سینما در پنج ثانیه |
| تعداد صفحهها: | ۱۵۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۹۰۰۰ تومان |

واقعا نامفهوم و بیسروته! شاید به کار حرفهایها بیاد
باید اسم فیلم رو میگفت
سبک جالبی رو معرفی میکنه.
کاش یه توضیح زیرعکسها گذاشته بود، یا لااقل میگفت منظورش کدوم فیلمه...