کتاب قصه های شب برای دخترهای کوچولو
۱۵ داستان قشنگ و دوستداشتنی برای وقت خواب
معرفی کتاب قصه های شب برای دخترهای کوچولو
کتاب قصه های شب برای دخترهای کوچولو مجموعهای از ۱۵ داستان کودکانه است. این کتاب را گروه نویسندگان مشهور ایگلو نوشتهاند و مهدی رمضانی به فارسی ترجمه کرده است.
درباره کتاب قصه های شب برای دخترهای کوچولو
این کتاب پانزده داستان با نامهای رقص جادویی، پری مهربان، شاهزاده خانم، روز بارانی، پری دریایی، جشن تولد لوسی، مهمانی خودمانی، جاش بازیگوش، رنگینکمان، چی بپوشم؟، پاپی و جعبه جادو، اسب جادویی، وقت خواب است و چراغخواب است. داستان به کودک یاد میدهد خیال کند و خیال او را خلاق میکند. کودکی که با خلاقیت بزرگ میشود میتواند در درس و زندگی اجتماعی نسبت به دیگران موفقتر باشد.
خواندن کتاب قصه های شب برای دخترهای کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام والدینی که میخواهند برای کودکشان داستانی جذاب بخوانند پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصه های شب برای دخترهای کوچولو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | قصه های شب برای دخترهای کوچولو |

خیلی عالیییییییی و بی نظیر بودددد
خیل خوب.
خیلی باحال بود جذاب بود🤗👍
سلام خوبید من این کتاب را نگرفته ام ولی به نظر کتاب خوبی می آید
به به. چقدر نقاشی های این کتاب زیبا هستند. کلی کیف کردم و لذت بردم. نقاشی ها یجورایی نرم و پنبه ای و لطیف هستند،
خیلی قصه های قشنگی داره.❤️❤️
بیشتر مناسب سن های کمتر از ۶ ساله اس