کتاب جایزه مدرسه
معرفی کتاب جایزه مدرسه
کتاب جایزه مدرسه اثر مرسر مایر از مجوعه آموزش مفاهیم اقتصادی به کودکان، ماجرای پسربچهای است که میخواهد یک اسکیت نو برای شرکت در مسابقه مدرسه بخرد اما در قلکش پول کافی برای خرید ندارد. در نتیجه سعی میکند به روش های گوناگون پول به دست آورد و آنها را پس انداز کند.
درباره کتاب جایزه مدرسه
تربیت کودکان آسان نیست، مخصوصا آماده کردن آنها برای دنیای کار و اقتصاد. این کتاب سعی دارد به کودکان آموزش دهد چطور برای زندگی خود برنامهریزی کنند و این آموزش بعدها چراغ راه آنها خواهد شد تا در اجتماع از نظر اقتصادی موفقتر باشند. این اثر در قالب شعر مفاهیم پس انداز و هدف پس اندازی را به کودکان ۶ تا ۹ ساله آموزش میدهد. این کتاب توسط مؤسسه تربیت اقتصادی کودک ونوجوان مفتاح (اولین مؤسسه تربیت اقتصادی در کشور) ترجمه و چاپ شده است.
خواندن کتاب جایزه مدرسه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکانی که والدینشان دغدغه تربیت درست و آمادگی آنها برای ورود به جامعه را دارند پیشنهاد میکنیم.
هییی 😒من فکر کردم نوجوان هستش ولی واقعا برای سن من خیلی بچه گونه هست 😬
😐😐😐 جدا از این کتاب طاقچه جان خیلی خوب می شود اگر بخش کودک از نوجوان ها جدا بشود یا کتاب داستان ها برحسب موصوع جدابشود مثلا تخیلی ها از عاشقانه ها و ...
کتاب تصاویر رنگی پنگی خوبی داشت موضوع هم با شعر گفته شد و تصاویرش برای دختر سه ساله من جذاب بود ولی موضوع میشه گفت شش هفت سال بهتر درک میکنن
این کتاب به صورت شعر نوشته شده است و در مورد پس نداز کردن است
عالی بود