معرفی و دانلود کتاب قصه های ۲ ساله ها pdf + خلاصه رایگان

کتاب قصه های ۲ ساله ها

قصه‌های خارق‌العاده و خواندنی برای بچه‌ها

۴.۲ امتیاز(از ۴۸ رأی)

معرفی کتاب قصه های ۲ ساله ها

قصه‌های ۲ ساله‌ها از مجموعه قصه‌های خارق‌العاده و خواندنی برای بچه‌ها، نوشته گروه نویسندگان ایگلو با ترجمه عطیه نیک‌آیین منتشر شده است. این کتاب داستان‌های جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت می‌کند و به او کمک می‌کند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصه‌ها غرق شود.

درباره کتاب قصه‌های ۲ ساله‌ها

این کتاب چندین داستان جذاب و خارق العاده برای بچه‌های دوساله دارد.

کتاب قصه‌های ۲ ساله‌ها کودک را با خودش به دنیای موجودات خیالی می‌برد و برای او قصه‌ای جذاب تعریف می‌کند.

انتشارات دانی که برای کودکان کتاب‌های داستانی با قصه‌های جذاب منتشر می‌کند، از سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسان‌سازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت نموده است

خواندن کتاب قصه‌های ۲ ساله‌ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

والدینی که دوست دارند با خواندن قصه برای کودک خود، تخیل و خلاقیت اورا تقویت کنند، می‌توانند از کتاب قصه‌های مصور و آموزنده دانی بهره‌مند شوند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه های ۲ ساله ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقصه های ۲ ساله ها
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه قصه‌های خارق‌العاده و خواندنی برای بچه‌ها، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

سانیا
۱۳۹۹/۰۶/۲۴

سلام من این کتاب رو گرفتم و واقعا راضی ام خیلی جذاب بود اگر با حرف من موافقید لایک کنید

۱۳۹۹/۰۹/۳۰

کتاب خییییلی قشنگی هست😍(البته برای کودکان😅) من از این مجموعه خیلی خوشم اومد . امیدوارم شما هم برای کوچولو هاتون بخونید و لذت ببرید😇😘💖🎀💝💋💛💜💚❤💙

کاملیا

۱۳۹۹/۰۹/۰۱

خوب بود ولی برای بچه های کوچک مناسبه

میم.دهقان
۱۳۹۹/۰۸/۲۹

این کتاب خیلی عالیه👌 من واسه آبجیم این کتاب را دانلود کردم و واسش خوندم و آجیم خیلی این کتاب را دوست داره و هر شب باید این کتاب را واسش بخونم تا خواب بره. این کتاب را پیشنهاد میکنم...بیشتر

۱۳۹۹/۰۹/۲۴

کتاب جذابی برای کوچولوهاست

کمالی نژاد
۱۳۹۹/۰۸/۰۹

برای دو سه ساله ها خووبه..

کیانا

۱۳۹۹/۰۹/۱۲

خوب بود واسه بچه ها

حسین سعادت
۱۳۹۹/۰۶/۲۴

کتاب عالی با عکس های جذاب فقط کاش اسمهاش بومی سازی میشد بچه ها با اسامی ارتباط برقرار نمیکنن وکاش متنش روایی بود نه جمله بندی های منظم مثل رمان باشه

💙💜Maria💖💜
۱۳۹۹/۰۶/۲۰

خیلیییییییییییی عالی بود با اینکه 9سالمه ولی برام خیلی جذاب بود حتماً حتماً بخونید

۱۴۰۲/۰۷/۰۹

این کتاب برای بچه دو سال و نیمه که کتابهای زیاد میخواند بسیار کسل کننده هست و حتی نکته اموزنده ای برای بچه دو سال و نیم هم نداره، بنظرم تنها حسن این کتاب این هست که بهتون ایده شروع...بیشتر

n22
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۱۲/۲۹

خوب بود ولی میتونست توی تصویر ها بهتره و گسترده تر کار کنه .‌‌‌ میشد توی کتاب به جزئیات هم اشاره کنه و خیلی خلاصه ننویسه