کتاب نئوبانک
معرفی کتاب نئوبانک
کتاب نئوبانک نوشته کومار ابیشک است که با ترجمه مهران باوند سوادکوهی منتشر شده است. این کتاب یک بررسی تفصیلی جهانی در حوزه نئو بانک است که موسسه آموزشی تالیفی ارشدان برای پژوهشگران و متخصصان منتشر کرده است. در کتاب نئو بانک، موضوعات مرتبط به استراتژیهای رقابتی در بستر کسب وکارها و مدلهای جدید بانکداری و الگوی بانکداری به سبک نئو بانک با هدف غلبه بر چالشهای بانکداری دنیای امروز به بحث گذاشته شده است.
درباره کتاب نئو بانک
پلتفرمهای تمام دیجیتالی که مجوز بانکداری ندارند و با مشارکت بانکها/موسسات مالی و شرکتهای فینتک خدمت یا خدمات مالی با هزینه بسیار پایینتر از بانکهای قدیمی ارائه میدهند. بعضی از آنها بازارگاههای خدمات مالی عمل هستند و اغلب از مسیر API برای اتصال مشتریان خود به خدماتی که دیگر نقشپردازان ارائه میدهند استفاده می کند.
از زمان بحران مالی ۲۰۰۸- ۲۰۰۹ بانک ها به خصوص در بازارهای توسعه یافته به لحاظ از دست رفتن اعتماد، متحمل زیان زیادی شده و ناگزیر به اصلاحات جدی روی آوردند. در آن زمان نرخ بهره پایینتر و فرهنگ بانکداری موانعی محکم بر سر راه اعمال سریع نوآوریها بود در حالیکه مشتریان طالب بانکداری به شکل سادهای چون فیسبوک و گوگل بودند و نتیجه آن شد که شاهد انقلابی در خدمات بانکداری بودیم. به سرعت به سال ۲۰۱۶ میآییم، نسل جدیدی از مووسسات مالی مشتریمحور و فنآوریمحور متولد شدند که نام برازنده آنها نئو بانک است. نئوبانکها مقرر است چشمانداز بانکداری را متحول کنند.
وقتی صحبت از نئوبانکها میشود دقت کنید که آنها غالبا فرآیندها و خدمات جدید را سریعتر در پلتفرمهای خود جذب و ادغام کرده و همچنین به مشتری کمک میکنند که راحتتر به خدمات شخص ثالث دست یابند. منفعت این روند در نهایت به مصرفکننده نهایی میرسد. بیشتر نئوبانکها هیچ علاقهای به داشتن شعبه فیزیکی ندارند و اگر هم شعبه فیزیکی داشته باشند کارایی آنها برای انجام برخی خدمات برای مشتریان خاصی است که به تراکنشهای فیزیکی احتیاج دارند. خدمات نئوبانکها آنلاین و قابل استفاده در تلفن همراه است. وجه تمایز نئوبانکها این است که تمرکز بیشتر آنها روی بنگاههای کوچک و متوسط/خرده فروشانی است که کمتر به آنها خدمت رسانی می شود. نتیجه این تمرکز آن است که مشتریان زیادی از دامنه وسیعتری از جامعه جذب آنها شده و این مهم را هم مدیون تجربه مشتری حرفهای و پیشرفتهای هستند که ارائه میکنند.
واضح است که نئوبانکها در سطح جهانی در مسیر رشد صعودی قرار دارند. هر چه زمان جلوتر میرود و نئوبانکها بازارهای جدیدتری به دست میآورند که در آن برای مشتریان خود خدمات بهتر و نوینتری ارائه کنند، قدرت و نیاز مشارکت آنها با فین تکها هم افزایش مییابد. این مشارکتها به نئوبانکها کمک میکند تا به فهرست خدمات خود اضافه کرده و در عین حال از هزینهها کاسته و آنها را سر به سر کنند. از دیگر مزایای این مشارکتها جذب مشتری ارزانتر، افزایش سرعت ارائه خدمات جدید به بازار و لزوم پیشپرداخت هزینههای زیرساختهاست.
فنآوریهای جدید هم باعث افزایش سطح توقعات مشتری از ارائه دهندگان خدمات مالی میشود و هم موانع ورود سایر ابتکارات و نوآوریها به این عرصه را هموار میکند. نهادهای نظارتی و سیاستگذاران سراسر جهان این تغییر را به عنوان توسعهای سازنده پذیرفته و با ابتکار عمل به آن پاسخ دادهاند. ابتکاری عملی که منجر به رشد بانکداری از طرق جدید میشود. این حمایتها برای تقویت و رشد نئوبانکداری و بانکداری باز همچنان ادامه دارند. این کتاب بررسی این صنعت جدید است.
خواندن کتاب نئوبانک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به حوزه بانکداری پیشنهاد میکنیم.
حجم
۵٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۶۸ صفحه
حجم
۵٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۶۸ صفحه
نظرات کاربران
حیف پولی که بابت این کتاب بی سر و اه پرداخت بشه!