کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی
معرفی کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی
کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی نوشتهٔ کوین هرینگتون و مارک تیم و ترجمهٔ محمد ساسانی و افروز خسروپور است. انتشارات طاهریان این کتاب را منتشر کرده است. نویسندگان در این اثر هر آنچه کارآفرینان و استارتآپها به آن نیاز دارند، مطرح کردهاند. این کتاب یکی از کتابهای مجموعهٔ «بهسوی موفقیت» است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی
کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی فراتر از یک راهنمای ساده برای موفقیت در کارآفرینی است؛ اثری عمیقتر و جامعتر در انتظار شماست. اگر کنجکاوید بدانید کوین هرینگتون چگونه توانسته بیش از بیست کسبوکار را به سودآوری بالای صد میلیون دلار برساند، این کتاب میتواند نقطه شروع خوبی باشد، اما ارزش آن بسیار فراتر از این است. این اثر، روشی ساده و کاربردی برای رویکرد به کسبوکار با ذهنیتها و گامهای عملی مشخص ارائه میدهد که مسیر شما را به سوی موفقیت کارآفرینی هموار میسازد. با این حال، باز هم باید گفت که این کتاب چیزی بیش از اینها در چنته دارد. در این کتاب، مفهوم موفقیت فراتر از دستاوردهای مالی صرف به تصویر کشیده شده است.
وقتی برای اولین بار رویای راهاندازی کسبوکار خود را در سر میپرورانیم، غرق در تصور موفقیتهای پیش رو میشویم. این افکار به ما انگیزه میبخشند و تخیلمان را به پرواز درمیآورند. تصویری روشن از وضعیت قبل و بعد در ذهنمان شکل میگیرد و با انرژی وصفناپذیری آماده رویارویی با چالشها میشویم. گذر زمان را حس نمیکنیم و به خود میگوییم که قربانی کردن روابط، بخشی از بهای تجارت است، اما دست نگه دارید! این یک باور غلط است. برای ساختن کسبوکار رؤیایی خود، مجبور نیستید روابط خانوادگیتان را قربانی کنید و آسیب ببینید. در این وضعیت باید بیش از همیشه به روابط خود توجه کنید. به عقیدهٔ نویسنده هدف از خلقت ما، برقراری روابط است و یک زندگی درست، حول محور روابط ما شکل میگیرد، نه برعکس.
چرا باید کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی را بخوانیم؟
این کتاب در هستهٔ خود، به چرایی تمایل ما به داشتن یک کسبوکار موفق میپردازد و به طرز مؤثری به تقویت و بهبود ارزشمندترین روابط زندگیمان، یعنی روابط با خانواده، دوستان، شرکا و مشتریان، کمک میکند.
خواندن کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به کسانی که رؤیای راهاندازی کسبوکار خود را دارند، کارآفرینان نوپا و افرادی که به دنبال ایجاد تعادل بین کار و زندگی هستند، پیشنهاد میکنیم.
درباره کوین هرینگتون
کوین هرینگتون، چهرهٔ شناختهشدهٔ برنامهٔ تلویزیونی پرطرفدار «شارک تنک» و بنیانگذار برند مشهور «As Seen on TV»، فراتر از یک کارآفرین موفق است. او که از اعضای هیئت مؤسس سازمان کارآفرین نیز به شمار میرود، با تجربهای غنی در دستیابی مکرر به موفقیتهای چشمگیر (بیش از ۱۰۰ برابر بازگشت سرمایه)، تمامی پرسشها و تردیدها را پشت سر گذاشته است. فعالیتهای او در عرصهٔ سرمایهگذاریهای تجاری، منجر به فروش جهانی بیش از ۵ میلیارد دلار، عرضهٔ بیش از ۵۰۰ محصول و خلق دهها میلیونر شده است. هرینگتون سابقهٔ درخشانی در معرفی محصولات بسیار موفق به بازار دارد و با چهرههای مشهوری همچون «بیلی میز»، «تونی لیتل»، «جک لالان» و «جورج فورمن» همکاری کرده است. به دلیل شناخت عمیق چالشهای استارتآپها و اشتیاق فراوانش به کمک به کارآفرینان برای رسیدن به موفقیت، او را کارآفرین خبره و راهنمای پاسخگوی کارآفرینان میدانند.
درباره مارک تیم
مارک تیم، با کولهباری از تجربه دو دههٔ کارآفرینی سریالی و تخصصی در حوزه تفکر تصاعدی، کارنامهای درخشان از خود به جای گذاشته است. او بنیانگذار دهها شرکت بوده که بسیاری از آنها رشد چشمگیری داشته و به فروش رسیدهاند. علاوه بر این، تیم بیش از ۲۵ سال بهعنوان یک سخنران حرفهای فعالیت کرده و هزاران نوبت برای جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر در سرتاسر جهان سخنرانی نموده است. نقطه قوت اصلی او در توانایی همافزایی و گردهمآوردن افراد برای دستیابی به نتایجی فراتر از انتظارات است. دیدگاه استراتژیک او این امکان را فراهم کرده تا پتانسیلهای آینده را شناسایی کرده و منابع و سیستمها را به گونهای هدفمند مستقر سازد تا از فرصتهای پیش رو بهره کامل ببرد.
بخشی از کتاب راهنمای جادویی کارآفرینی
«کوین به من گفت: «وقتی شخصی متوجه میشود که قیمت محصولش صرفاً بر اساس ارزش درک شده است، آنها میتوانند محصول خود را برای مخاطب مناسب ارزشگذاری کنند.»
گاهی اوقات خودمان را میترسانیم و میگوییم: «خب، من هرگز نمیتوانم محصولم را به قیمت پنجاه دلار بفروشم.» اگر این همان چیزی است که شما به خودتان میگویید، پس از راه درستی به آن نگاه نمیکنید. معمولاً مردم در تمام طول روز پنجاه دلار برای خرج کردن دارند. چیزی که واقعا باید از خود بپرسید این است که آیا میتوانید ارزش درک شده را بیشتر از قیمت القا کنید؟ از آنجا که مردم بر اساس قیمت تصمیم به خرید نمیگیرند، همه اینها به درک آنها از ارزش محصول مربوط میشود. افرادی که هدف توسعهگرایی دارند این را میفهمند. اگر امتیاز قیمت شما با ارزش درک شده محصول یا خدمات شما برابر باشد، این توسعهگرایی نیست. اگر کمتر از ارزش و قیمت درک شده هستید (خوب، این اصلاً فرمولی برای مدت طولانی تری در تجارت نیست).
مشکل اینجاست که مردم اغلب به دنبال تطبیق ارزش و قیمت هستند. در واقع این یک استراتژی رشد است، نه یک توسعه! توسعهگرایی ارزش درک شده محصول بالاتر از نقطه قیمت است.
کوین استاد این مفهوم بود – و هست. پروژۀ تونی لیتل و ایزولاتور آب را به یاد بیاورید. موفقیت آمیز بود، در حال رشد بود - اما در حال توسعه نبود. این یک کالای خوب بود، نه یک کالای عالی، و بنابراین قیمت از ارزش درک شده فراتر رفت. وقتی آن سی دیهای آموزشی را اضافه کردند، ارزش آن افزایش یافت و به همین ترتیب فروش آن افزایش یافت.»