کتاب در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز
معرفی کتاب در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز
کتاب در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز نوشتهٔ سیدامین هاشمی است. این کتاب را انتشارات هورین منتشر کرده است.
درباره کتاب در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز
کتاب در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز نتیجهٔ ۱۲ سال تحقیق و پژوهش درمورد روشهای پیشرفت در انواع و اقسام شغلها و رشتهها است؛ علمی، مالی، دینی، سیاسی، اقتصادی، ورزشی، موسیقی، سینما و هر آنچه عامل پیشرفت یا پسرفت و برگشت به عقب بوده است. این کتاب راهی ساده و عملی پیش روی شما گذاشته تا از نیروی نامرئی خود استفاده کنید و آرزوهای خود را با چشم مشاهده کنید. در این کتاب راهها و روشهای مختلف رسیدن به کسبوکارهای پرسود بررسی شده و روشهای مختلف رسیدن به سود در کسبوکار هم توضیح داده شده است. برای اینکه ثابت شود آیات و روایات معصومین الهامبخش و اثرگذارترین منابع جهانی هستند، نویسنده در این کتاب به برخی از روایات مستند اهلبیت و معصومین هم پرداخته است؛ همچنین به اصول برقراری ارتباط با انسانها.
خواندن کتاب در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
این کتاب برای کسانی که بهدنبال موفقیت و خودیاری هستند، مناسب و کاربردی است.
بخشی از کتاب در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز
«در مورد موفقترین آدمهای دنیا به این نتیجه رسیدهام که بعضی از آنها به قول دوستان منفیباف که اگر بخواهیم از دیدگاه آنان بررسی کنیم و یا فلسفه فکری آنان را بیان کنیم و نظر دهیم از بدشانسترین افراد بیشتر بودهاند، از پدر و مادرهای بسیار فقیر و ناتوان از نظر مسئولیت اجتماعی و موقعیت متولد شدهاند؛ اما با روشهایی که توضیح داده و در ادامه توضیح میدهم راه سعادت و خوشبختی و موفقیت را برای خودشان باز کردند.
پس بهجای محکومیت دیگران و تهمتزدن به فکر راهحل باشیم و خط مثبت فکری و خوشبینی را جایگزین افکار منفی و اندیشههای شیطانی کنیم تا ما هم در راه انسانهای موفق تاریخ قدم گذاشته باشیم.
این همه سخنهای بزرگان و بزرگان دین روانشناسان و محققین و پژوهشگران و انسانهای موفق را فقط برای خواندن گرد هم نیاوردهام لطفاً اگر قبول دارید که هیچ، پس شروع به تغییر کنید، اگر هم قبول ندارید، نظرات خود را برایم بنویسید. ما باید تغییر را و علم این که چگونه میتوان در زندگی خود به سعادت برسیم را بیاموزیم. در اینجا بحث تقدیر و تدبیر هم مزاحمت ایجاد میکند. عدهای هم تنبلی و تنپروری خود را باز هم با مثال نمونههایی توجیه برای عدم رسیدن به موفقیت میدانند. پس لطفاً بهجای منفینگری به سخنان معصومین از دل حقیقت توجه کنید و خوبیها را بدی ندانید.
برای امامان معصوم خود که اهمیت قائلید پس حرکت موفق را شروع کنید.
خداوند که خالق انسان است او را در جاهایی مورد تمجید و تکریم قرار میدهد و از انسان به بزرگی یاد میکند.
رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند
بنگر تا که تا چه حد است مقام آدمیت
ولی در چند مورد انسان را به مثال چهارپایان و در جایی اولئک کالانعام بل هم افضل» میداند (سوره اعراف، آیه (۱۷۹)
علم چند آنکه بیشتر خوانی؛ چون عمل در تو نیست نادانی
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی که بر اوست کتابی چند
آن تهیمغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر»