کتاب درآمدی بر جذابیت در رسانه دینی
مولفههای جذابیت دینی در برنامههای گفتگو محور تلویزیون
محمدرضا فتحالله بیاتیانتشارات:
انتشارات سدید٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب درآمدی بر جذابیت در رسانه دینی
محمدرضا فتحالله بیاتی( -۱۳۶۹)، پژوهشگر است.
یکی از مفاهیم کلیدی در بحث از رسانه، مفهوم جذابیت در رسانه است. همانطور که میدانیم امروزه موفقترین رسانه، رسانهای است که بتواند بیشترین مخاطب را جذب کند.
در یک رسانۀ دینی علاوه خواستۀ مخاطب، دین و پیام دینی نقش محوری دارد. مخاطب تا زمانی که جذب تلویزیون نشود امکان تأثیر روی او و انتقال پیام وجود ندارد. در این کتاب به مؤلفههای جذابیت دینی در برنامههای گفتگومحور تلویزیونی پرداخته شده است. این پژوهش پس از در نظر گرفتن چارچوب اسلامی و دو مؤلفۀ اساسی خلاقیت و رعایت ذائقۀ فرهنگی جامعه، ۵ عامل مجری، میهمان، موضوع، طراحی و دکور را به عنوان مؤلفههای جذابیت برنامههای گفتگومحور در نظر گرفته است و پس از توضیح این موارد به ویژگیهای هر کدام میپردازد.
در بخشی از مقدمه کتاب به قلم محمد هادی همایون( -۱۳۴۲) میخوانیم:
«هرگونه تغییر، تحول و ساماندهی در عرصه فرهنگ منوط به فراهم آوردن زمینههای معرفتی آن در عرصه دانش است. در یک الگو، تمدنسازی از تحول در عرصه علم آغاز میشود و پس از ورود به زندگی و رفتار مردم از راه هنر و رسانه و تبدیل شدن به فرهنگ، به حوزه مهندسی، ساختارها و فناوری میرسد. در این دیدگاه برای مشاهده تحولات فرهنگی برخاسته از انقلاب اسلامی، بایستی منتظر تحول در دانش انقلاب اسلامی و به ویژه پیگیری مسئله علوم انسانی و اسلامی باشیم. البته بیشک باید متوجه بود که این رابطه آن چنان سخت و جامد نیست که هرگونه تغییر فرهنگی را درگرو کامل شدن چرخه علم و دانش قرار دهد، بلکه با هر تحول در عرصه دانش، تحول متناسب با آن در عرصه فرهنگ قابل انتظار میشود».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب درآمدی بر جذابیت در رسانه دینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | درآمدی بر جذابیت در رسانه دینی |
رابطه علم و فرهنگ در جامعه مهدویشهلا بهداد
من راننده تاکسی هستمامیلی بومون
همگرایی رسانه ایآرتور لوگمایر
جادوی نوشتن برای کسب و کار (جلد دوم)جعفر کریم نژاد
من یک زائر اولی ساده ام!![]()
سیدعلی اصغر علوی
تله در تهرانفاطمه ولی نژاد