دانلود و خرید کتاب چنین کنند مدیران؛ تمام آنچه نومدیران باید در مورد مدیریت بدانند حسین علوی لنگرودی
تصویر جلد کتاب چنین کنند مدیران؛ تمام آنچه نومدیران باید در مورد مدیریت بدانند

کتاب چنین کنند مدیران؛ تمام آنچه نومدیران باید در مورد مدیریت بدانند

انتشارات:نشر آماره
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چنین کنند مدیران؛ تمام آنچه نومدیران باید در مورد مدیریت بدانند

در کتاب چنین کنند مدیران اثر سید حسین علوی لنگرودی، تمام آنچه  مدیران تازه‌کار باید در مورد مدیریت بدانند، آورده شده است. 

درباره کتاب چنین کنند مدیران؛ تمام آنچه نومدیران باید در مورد مدیریت بدانند

بارها دیده شده که افرادی توانمند و بااستعداد به سرعت پله‌های نردبان ترقی را طی کرده‌اند و به واسطه نشان دادن لیاقت و توانایی‌ها و استعدادهای خود در دوران کارمندی به عنوان مدیر یک مجموعه کاری انتخاب شده‌اند اما خیلی زود خود را در محاصره گرفتاری‌ها و چالش‌های بی‌سابقه‌ای می‌بینند که آنها را درمانده می‌سازد و ممکن است اعتبار و آبروی چند ساله آنها را یک شبه بر باد دهد و این همان اتفاقی است که ممکن است برای هر مدیری در هر شرکتی و سازمانی روی دهد. البته این درماندگی‌ها و گرفتاری‌ها مختص نومدیران و کسانی که به تازگی وارد دنیای پرهیاهو و پیچیده مدیریت شده‌اند نیست و در بسیاری از موارد دیده شده که حتی مدیران باسابقه و کهنه کار نیز در برخورد با موقعیت‌های پیش‌بینی نشده و دگرگونی‌های تکنولوژیکی دچار سردرگمی و درماندگی شده‌اند که ریشه این سردرگمی‌ها و درماندگی‌ها را باید در عدم آشنایی کامل آنها نسبت به ظرافت‌ها و ریزه کاری‌های دنیای مدیریت جستجو کرد. در واقع مشکل اصلی در اینجا این است که بسیاری از کسانی به دلایل مختلف به مقام مدیریت می‌رسند به اندازه کافی و آنچنان که باید و شاید برای تکیه زدن به صندلی داغ مدیریت آموزش ندیده‌اند و یا به صورت تصادفی و غیرمنتظره به عنوان مدیر یک مجموعه کاری برگزیده شده‌اند و به اصطلاح «الفبای مدیریت را نمی‌دانند».

 برخی از این مدیران ناآماده و آموزش ندیده فکر می‌کنند که با شرکت کردن در دوره‌های آموزش مدیران و یا مطالعه چند جلد کتاب کلاسیک مدیریتی قادرند به زیر و بم مدیریت مسلط گردند و از عهده مدیریت هر شرکت و سازمان و تیم کاری برآیند که در عمل شاهدیم که چنین نیست و عرصه مدیریت به آن سادگی و سهولت که به نظر می‌رسد نیست و موفقیت در آن نیازمند دانستن چیزهایی است که در کتاب حاضر  به برخی از مهم‌ترین آنها پرداخته شده است.

در واقع، در کتاب چنین کنند مدیران تلاش شده تا با زبانی ساده و کاربردی به موضوعات و مباحثی پرداخته شود که هر مدیری به دانستن آنها نیاز دارد، چه کسانی که به تازگی وارد دنیای مدیریت شده‌اند و تجربه چندانی در این زمینه ندارند و چه مدیران کارکشته‌ای که سالهاست بر صندلی مدیریت تکیه زده‌اند اما از کیفیت و اثرگذاری مدیریت‌شان رضایت ندارند و خود را مشتاق دانستن چیزهای بیشتر در زمینه مدیریت نگه داشته‌اند.

نکته بسیار مهمی که در این میان باید به آن اشاره شود این است که منظور نویسنده کتاب از «مدیر» صرفا محدود به کسانی نیست که به صورت رسمی و به عنوان پست سازمانی، عهده دار مدیریت یک شرکت یا سازمان هستند بلکه هر کسی که فرد یا افرادی به راهنمایی‌ها و راهبری‌های او برای رسیدن به اهداف‌شان نیازمند هستند مشمول تعریف «مدیر» خواهد بود، از یک معلم کلاس درس گرفته تا مغازه داری که فقط یک نفر برای او کار می‌کند و یا حتی سرپرست یک خانواده. آگاهی از ظرافت‌ها و نکاتی که در این کتاب به آنها پرداخته شده است به همه مدیران رسمی و غیررسمی کمک خواهد کرد تا در مواجهه با موقعیت‌ها و چالش‌هایی که در برقراری ارتباط با فرد یا افرادی دیگر و حل مشکلات آنها سربلند بیرون بیایند و نقش مدیریت و رهبری خود را به بهترین شکل ممکن ایفا نمایند.

 خواندن کتاب چنین کنند مدیران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه مدیران جوان و کسانی که قصد دارند به مدیری لایق تبدیل شوند مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب چنین کنند مدیران

چگونه می‌توانید کارکنانی ماهرتر ازخود را مدیریت کنید؟

پیچیدگی‌های دنیای کسب وکار امروز از یک سو و پیشرفت‌های شگفت انگیز تکنولوژی از سویی دیگر موجب شده تا کارها و فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار به نحو چشمگیری تخصصی و متغیر شود و در نتیجه حتی زبده‌ترین و خلاق‌ترین مدیران و رهبران نیز نمی‌توانند از دانش و اطلاعاتی هم تراز با کارکنان‌شان در حوزه‌های مختلف برخوردار باشند. همین تخصصی شدن کارها باعث شده تا مدیران امروز نتوانند به مانند گذشته در جزئیات کارها وارد شوند و کارکنان را راهنمایی کنند که این مساله در مورد مدیران باتجربه و باسابقه نیز صدق می‌کند چه رسد به مدیران جوان و کم تجربه‌ای که به تازگی وارد دنیای پر از پیچیدگی و حساس مدیریت و رهبری شده‌اند و انتظارات و توقعات از آنها بسیار بالاست. از سویی دیگر مدیران تازه کار به محض ورود به یک مجموعه و عهده دار شدن سکان هدایت یک شرکت یا سازمان خود را با انبوهی از کارکنان با تجربه و ماهر روبرو می‌بینند که در زمینه کاری خود کاملا ماهر و مقتدر هستند و کمتر مدیری جرات دخالت کردن در کارهای آنها و اظهار نظر در مورد عملکردشان را داراست. با این همه شرح وظایف هر مدیری حکم می‌کند که او بر تمام امور تسلط و آگاهی داشته باشد و در صورت لزوم اعمال قدرت نماید. اما این وظیفه حساس و کلیدی را چگونه می‌توان در چنین شرایطی انجام داد؟ و آیا این کار از یک مدیر تازه کار و کم تجربه که در مقایسه با زیردستانش از دانش فنی و تخصصی کمتری برخوردار است امکان پذیر خواهد بود؟

به طور کلی ترفندها و تکنیک‌هایی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان چنین وضعیت‌هایی را به نحو احسن مدیریت کرد و بدون اینکه در همه کارها دخالت بی‌جا نمود و اوضاع را خراب‌تر کرد به کارکنان در بهبود شرایط و حل مشکلات کمک نمود. با به کار بستن این توصیه‌ها می‌توان دست به کارهای بزرگ زد که یک مدیر تازه کار و جوان را به مدیری بزرگ و تاثیرگذار تبدیل کرد.

توصیه‌هایی برای مدیریت و رهبری کردن بر کارکنان ماهر و مجرب

۱) با کارکنان‌تان همراهی و همدردی کنید

تا چند سال پیش میانگین ساعات کاری کارگران و کارکنان در طول هفته حدود ۴۰ ساعت و تعداد روزهایی که آنها می‌توانستند در طول سال به مرخصی استحقاقی بروند بین ۴ تا ۵ هفته بود. اما امروزه کارها آنچنان پیچیده و رقابت آنچنان تنگاتنگ شده که این اعداد و ارقام تا حد زیادی تغییر پیدا کرده‌اند به طوری که میانگین ساعات کاری در طی هفته به ۶۰ تا ۸۰ ساعت افزایش یافته است در حالیکه به همین نسبت از تعداد روزهای مرخصی و آزاد بودن افراد کاسته شده شده است. بر این اساس افراد باید از حضور در محل کارشان آن هم برای ساعات طولانی لذت ببرند و در غیر این صورت بهره‌وری آنها تا حد زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ و بهترین فردی که می‌تواند احساس خوشایند و دلپذیری از کار کردن را در کارکنان به وجود آورد کسی نیست مگر مدیر مجموعه و رهبر گروه. در واقع احساس همدردی و همراهی مدیران با کارکنان نقطه عطفی در روابط کاری آنها به حساب می‌آید.

۲) قابلیت‌های خود را افزایش دهید

کارکنانی با توانمندی‌های بالا به مدیرانی لایق و با دانش و آگاهی‌های به روز نیاز دارند و تنها از چنین مدیرانی حرف شنوی دارند. پس اگر می‌خواهید بر چنین افرادی رهبری کنید می‌بایستی خود را به جدیدترین و ناب‌ترین مهارت‌ها و دانش‌های روز مجهز کنید و از این طریق چیزهای جدیدی برای آموختن به زیردستان خود در چنته داشته باشید. در واقع مدیران امروز باید همیشه خود را به مهارت‌های فردا مجهز کنند و همیشه چند گام از کارکنان‌شان جلوتر باشند.

۳) برای وقت خود و افرادتان ارزش قائل شوید

امروزه افراد وقت کمی برای انجام کارهای متعدد و پیچیده خود دارند و این یعنی اهمیت فزاینده زمان برای همه. مدیرانی که وقت کارکنان خبره و لایق خود را به هدر می‌دهند هیچ‌گاه نمی‌توانند محبوب آنها و الگویی مناسب برای آنها باشند. بنابراین یکی از راه‌های مدیریت کردن بر چنین افرادی تقویت راه‌های مدیریت بهینه زمان و استفاده حداکثری از دقایق و ثانیه‌هاست.

۴) به طور پیوسته اقدام به شبکه‌سازی کنید

در روزگار کنونی، امنیت شغلی از طریق به دست آوردن توانایی، ایجاد علاقه نسبت به کار و مهم‌تر از همه ایجاد شبکه‌های گسترده کاری میسر می‌شود. رهبران موفق کسانی هستند که به طور پیوسته اقدام به ایجاد و تقویت شبکه‌های متعدد و منسجم هم در درون و هم در بیرون از شرکت می‌کنند و ضمن به دست آوردن مزیت‌های رقابتی، وفاداری و اعتماد کارکنان‌شان را نیز به دست می‌آورند. حضور در چنین شبکه‌های حرفه‌ای و گسترده‌ای این فرصت را برای کارکنان به وجود می‌آورد تا دانش و مهارت‌های فردی و اجتماعی‌شان را تقویت بخشند که اثرات مثبت آن در آینده متوجه سازمان خواهد شد.




نظری برای کتاب ثبت نشده است
تجربه همچون شانه‌ای است که زندگی پس از ریختن موهایمان به ما هدیه می‌دهد اما چه فایده که در آن زمان ما مویی نداریم که با آن شانه مرتبش کنیم و زیباتر به نظر برسیم.
هدی✌
موفقیت شرکت‌ها در گرو عملکرد موفق افرادی است که بهترین کیفیت را برای برقراری ارتباط با مشتریان ارایه می‌دهند
هدی✌
مدیر تازه کاری که می‌خواهد مسیر رشد و تعالی را با موفقیت طی کند، می‌بایستی درک روشنی از دلایل و اهداف خود برای مدیر شدن و چشم اندازهای آینده مدیریتی خود به دست آورد.
هدی✌
وظیفه و کارکرد مدیران، نه صادر کردن دستورات و تنبیه خطا کاران بلکه فراهم آوردن زمینه‌ای مساعد برای دستیابی به اهداف است.
هدی✌
. یک مدیر موفق کسی است که بهترین کارایی و عملکرد ممکن را از اعضای تیم تحت رهبری اش به دست آورد و بدین وسیله اهداف مقرر سازمان را برآورده سازد.
هدی✌
برای رسیدن به بهترین عملکرد بایستی بهترین نیروها را به کار گرفت، به آنها انگیزه و ارزش داد، اهدافی روشن و گاه چالش برانگیز را برای کارکنان تصویر کرد و بدین وسیله آنها را علاقه مند و تشنه کار کردن و پیشرفت نگه داشت و بخش قابل توجهی از اختیارات و مسوولیت‌ها را به افراد زبده سپرد. در چنین حالتی است که رسیدن به هر هدفی در سازمان، هر چقدر هم که پیچیده و دشوار باشد، امکان پذیر خواهد بود.
هدی✌
درگیر کردن خود در امور روزمره و غافل شدن از ارزش‌ها و اهداف اصیل شرکت یکی از خطاهای استراتژیکی است که بعضی از مدیران تازه کار دچار آن می‌شوند و کیفیت کارشان را از دست می‌دهند.
هدی✌
آنچه از یک مدیر تازه کار توقع می‌رود توجه توامان به کمیت و کیفیت و منافع شرکت و مشتریان خواهد بود.
هدی✌
حتما زمانی را برای این برنامه ریزی‌ها و ترسیم افق‌های آینده اختصاص دهید.
هدی✌
هفت گام اساسی و کلیدی را طی ۹۰ روز نخست فعالیت مدیریتی خود با دقت به مرحله اجرا درآورند. این هفت گام اساسی به شرح زیر هستند: ۱-سعی کنید رئیس‌تان را بشناسید ۲- سعی کنید کارکنان‌تان را بشناسید ۳- سعی کنید شغل‌تان را بشناسید ۴-سعی کنید همکاران و مشتریان‌تان را بشناسید ۵- دیدگاه و نگرش مدیریتی خود را تعریف کنید ۶-با توقعات و انتظارات کارکنان‌تان ارتباط برقرار کنید ۷-سیستم شبکه‌ای و حمایتی خود را ایجاد کنید
هدی✌

حجم

۲۷۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۸۸ صفحه

حجم

۲۷۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۸۸ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان