معرفی و دانلود کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله pdf + خلاصه رایگان

کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله

۴.۴(از ۶۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله

کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله نوشته استیسی مک‌آنلتی و ترجمه آناهیتا حضرتی است. کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله

کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله داستان سیاره‌ی زمین از زبان خودش با تصاویر جذاب است. در این کتاب زمین از خودش و خواهر‌ها و برادرهایش می‌گوید و همچنین توضیح می‌دهد چطور خودش و قاره‌ها و دایناسورها و حیوانات و انسان‌ها به‌وجود آمدند.

این کتاب داستان جذابی است با تصاویری دیدنی که در آن هم قصه‌ی خوبی می‌گوید و هم تصاویر زیبایی دارد. کودکان با خواندن این کتاب یاد می‌گیرند اطرافشان را بهتر بشناسند و با آن رابطه‌ خوبی برقرار کنند چون نابودی زمین می‌تواند همه چیز را به خطر بیندازد. کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله با تصاویر جذاب و داستانی خواندنی کودکان را با خودش همراه می‌کند و به او کمک می‌کند محیط اطرافش را بهتر ببیند.

خواندن کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره استیسی مک‌آنلتی

استیسی مک‌آنلتی نویسنده کتاب‌های کودک است. او در جوانی مهندس مکانیک بوده است و به شکل تجربی دیرینه شناسی را دنبال کرده است، کتاب‌های او بسیار محبوب است و کودکان آثارش را دوست دارند. یکی از دغدغه‌های او زمین و نگهداشتن زمین است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله

۱۳۹۹/۱۲/۰۶

حتما بخونید😊

السا غرق کتاب
۱۴۰۲/۰۱/۰۶

سلام👋 پیشنهاد می کنم این کتاب را بخوانید این کتاب عالی است درباره ی سیاره ی خودمان اطلاعات می گیریم بچه های پنج ساله تا ده ساله می توانند این کتاب را بخوانند من لذت بردم لطفا مرا لایک کنید...بیشتر

۱۴۰۰/۱۲/۰۴

۱۴۰۲/۰۲/۱۸

این کتاب خیلی آموزشی حتما توصیه می کنم که بخوانیدش

yena
۱۴۰۰/۰۴/۲۵

خب عام اول اینکه بیشتر صفحات عکس هستند و اطلاعات هم خب برای من تکراری بود و بیشترشون رو میدونستم برای همین خیلی خوشم نیومد ولی فکر میکنم برای بچه های کوچیک جالب باشه

۱۴۰۴/۰۸/۲۳

توصیه می کنم بخونید عالی هستش

mo7sen
۱۴۰۳/۱۰/۲۰

سلام من محمد احسان هستم. ما با خوندن این کتاب درباره کره زمین دونستیم.

۱۴۰۲/۱۱/۲۱

حتما بخونید خیلی جذابه❤️👌