کتاب مثلث سلامتی؛ خواب، تغذیه، تمرین
معرفی کتاب مثلث سلامتی؛ خواب، تغذیه، تمرین
مثلث سلامتی؛ خواب، تغذیه، تمرین نوشته آرمین فکری به سه موضوع مهم در حوزه سلامتی و رابطه آنها با یکدیگر پرداخته است.
خواب، تغذیه و ورزش سه عنصر ضروری در افزایش طول و عمر و سلامتی انسان هستند. اگر خواب کافی نداشته باشید به مرور توانایی تمرکز و انجام کار عمیق را از دست می دهید. اگر تغیه مناسب نداشته باشید، مواد مغذی کافی به بدن شما نمیرسد و در نتیجه نه نمی توانید کار کنید و نه راحت بخوابید و ازگ ورزش نکنید بازهم دچار اسیبهایی در سلامتی و به دنبال ان نقصان در خواب خود خواهید شد. پس این سه موضوع مهم با کدیگر در ارتباطند و کیفیت هرکدام، کیفیت دیگری را تحت تاثیر مستقیم قرار می دهد.
کتاب مثلث سلامتی؛ خواب، تغذیه، تمرین با پرداختن به مباحثی همچون شناخت ارزش خواب، اهمیت نور دریافتی روزانه، اهمیت جای خواب، چگونگی داشتن تغذیه سالم و کامل، فازهای اصلی رژیم غذایی در سلامت بدن، شناخت انواع ریزمغذی ها درشتمغذیها، منابع سوخت بدن درطول روز، اهمیت ورزش و.... شما را با این سه عنصر و رابطه تنگاتنگ انها در سلامتی انسان آشنا میسازد.
خواندن کتاب مثلث سلامتی؛ خواب، تغذیه، تمرین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به کتابهای حوزه سلامت و سبک زندگی علاقه دارید، این کتاب را بخوانید و از مطالب علمی و ارزشمند آن بهرهمند شوید.
بخشی از کتاب مثلث سلامتی؛ خواب، تغذیه، تمرین
منیزیم مادۀ معدنی ضداسترس و ضدسرطان است. این ماده به تعادل قند خون، بهینه سازی گردش خون و فشارخون، آرامش عضلات، کاهش درد و آرام کردن سیستم عصبی کمک می کند. بااین حال، چون کارکردهای بسیار زیادی دارد، کمبود آن بیشتر در بدن احساس میشود. به احتمال بسیار، کمبود منیزیم مهم ترین کمبود مواد معدنی در دنیای امروز است. برآوردها نشان میدهد که بیش از هشتاد درصد جمعیت ایالات متحده، کمبود منیزیم دارند. بعضی کارشناسان میگویند، این آمار محافظه کارانه است. احتمال بسیاری وجود دارد که بدن شما منیزیم کافی دریافت نکند. افزایش سطح منیزیم در بدن، تقریبا بلافاصله فشار و استرس را کاهش میدهد و کیفیت خواب را بهبود میبخشد. منیزیم نه تنها برای بهینه سازی خواب مهم است، بلکه برای سلامتی و عمر طولانی نیز اهمیت به سزایی دارد. مطالعهای منتشرشده در نشریۀ پزشکی مراقبتهای ویژه نشان میدهد، افرادی که کمبود منیزیم داشتند، در مقایسه با دیگران، دو برابر احتمال مرگ پیش ازموعد در آنها بیشتر می باشد.
بهینه سازی سطح منیزیم، نکتهای کلیدی برای زندگی طولانی و سالم است. شما را نمیدانم؛ اما من نمیخواهم پیش از زمان خودم، بروم.
دکتر مارک هیمان دربارۀ منیزیم میگوید:
درواقع، این مادۀ معدنی مسئول بیش از سیصد واکنش آنزیمی در بدن است و در همۀ بافت ها یافت می شود؛ اما در استخوانها، عضلهها و مغز بیشتر است. شما این ماده را برای سلولهای خود به منظور تولید انرژی، فعالیت، تثبیت غشاء و کمک به آرام سازی عضلات نیاز دارید.
سطح منیزیم در بدن می تواند یک مشکل یا یک مزیت جدی باشد ولی مشکل یا مزیت آن به وضعیت بدن شما بستگی دارد. این قطعا مسئلهای نیست که به سرعت حل شود. علاوه بر اثبات اثرات منیزیم بر بدن، تحقیقات نشان می دهد که یکی از علائم اصلی کمبود منیزیم، بی خوابی مزمن است. این موضوع اطلاعات ارزشمندی است که میتوانید داشته باشید؛ زیرا افزایش سطح منیزیم، به سادگی، تأثیر بسیاری بر کیفیت خواب شما میتواند داشته باشد.