دانلود و خرید کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای هوبرت جان لیکرکرک ترجمه سعید فرزانه
تصویر جلد کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای

کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای

کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای نوشته هوبرت جان لیکرکرک است. این کتاب درباره تمام سیستم‌های توسعه‌یافته (یا در حال توسعه) برای ناوبری یا موقعیت‌یابی پیشنهادی بر اساس ماهواره‌ها صحبت می‌کند. 

این اثر را با ترجمه سعید فرزانه و کمال پروازی در دست دارید.

درباره کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای

هوبرت جان لیکرکرک در کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای از تمام سیستم‌های توسعه‌یافته (یا در حال توسعه) برای ناوبری یا موقعیت‌یابی پیشنهادی بر اساس ماهواره‌ها صحبت می‌کند. در این کتاب، بیشتر مثال‌ها مربوط به کاربردهای ساخت و ساز و حوزه مهندسی نقشه‌برداری است.

چهار فصل آغازین این کتاب به طرح کلی GNSS، خطاها و استفاده عملی از آن می‌پردازد. این بخش مناسب کاربران حرفه‌ای همه روزه GNSS در هر حوزه‌ای است، بنابراین پیش زمینه نظری عیقی ارائه نمی‌کند. در چهار فصل بعدی آن درباره موضوعاتی از قبیل ژئودزی، سیگنال‌های ماهواره‌ای و تئوری تعیین موقعیت  صحبت می‌شود. با تکمیل پیش زمینه موضوعات در قسمت اول، این قسمت به طور تخصصی‌تر، کاربران حرفه‌ای یا دانشجویانی را که بطور تخصصی در زمینه تعیین موقعیت به روش GNSS فعالیت دارند، مخاطب قرار می‌دهد. 

کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای مرجعی جامع و کامل برای مهندسین و نقشه‌برداران است. علاقه‌مندان به حوزه تعیین موقعیت ماهواره‌ای و همچنین نقشه برداران تجربی نیز می‌توانند از محتوای این کتاب استفاده کنند. 

درباره هوبرت جان لیکرکرک

هوبرت جان لیکرکرک دارای مدرک کارشناسی نقشه برداری هیدروگرافی و الکترونیک دریایی و مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اطلاعات جغرافیایی است. او در زمینه‌های هیدروگرافی و استاندارد سازی، تجزیه و تحلیل، پردازش و نشر داده‌های جغرافیایی برای دولت هلند فعالیت می‌کند. 

بخشی از کتاب نقشه برداری به روش تعیین موقعیت ماهواره ای

هر سیستم تعیین موقعیتی بر اساس اندازه گیری فاصله، اندازه گیری زاویه‌ای و یا ترکیبی از این دو است. در زمان‌های گذشته، روش زاویه‌ای، روش موقعیت یابی رایج بوده به طوریکه در آن زمان از دوربین‌های نقشه برداری استفاده می‌گردید. با معرفی طول یاب الکترونیکی در جنگ جهانی دوم، اندازه گیری فاصله نسبت به زاویه ترجیح داده شد، به طوریکه همچنان در موقعیتیابی GNSS از آن استفاده می‌شود. مراحل موجود در محاسبه موقعیت توسط سیستم GNSS را میتوان به صورت زیر خلاصه نمود:

اندازه گیری فاصله بین گیرنده و حداقل چهار ماهواره

چون اندازه گیری فاصله مستقیم بین گیرنده و ماهواره‌ها غیرممکن است، فاصله زمانی بین ماهواره و گیرنده نیز اندازه گیری می‌شود. برای این منظور، ماهواره‌ها دارای ساعت‌های بسیار دقیقی (اتمی) هستند. زمان جابجایی با استفاده از سرعت سیر سیگنال (سرعت نور) به فاصله تبدیل می‌شود. 

ماهواره‌ها به عنوان نقاط مرجع «ثابت» برای اندازه گیری فاصله عمل می‌کنند. از آنجایی که ماهواره‌ها در موقعیت ثابتی باقی نمی‌مانند، موقعیت‌های ماهواره باید در تمام لحظات مشخص باشند.

در طول مسیر از ماهواره به گیرنده، سیگنال از اتمسفر زمین عبور می‌کند و این باعث بروز انواع خطاهای بزرگ و کوچک شده که زمان جابجایی و فاصله اندازه گیری شده را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

محاسبه ترفیع فضایی با حداقل چهار فاصله، منجر به یک موقعیت چهاربعدی (طول و عرض جغرافیایی، ارتفاع و زمان) می‌شود. 

فهرست 

  • سیستم تعیین موقعیت ماهواره‌ای
  • آماده‌سازی و برنامه‌ریزی
  • عملیات‌ها
  • پردازش
  • سیگنال‌ها
  • ژئودزی
  • مکان یابی
  • کنترل کیفیت و اطمینان
  • بخش تکمیلی و واژه نامه
  • واژه نامه
  • منابع جهت مطالعه بیشتر
Nasrin Fara
۱۴۰۰/۰۱/۲۴

متاسفانه هیچ یک از فرمول ها و علامت های اختصاری یا معادل واژه انگلیسی در نسخه الکترونیک موجود نیست

حجم

۸٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

حجم

۸٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان