معرفی و دانلود کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاریsubscriptionAvailable

کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری

اضطراب، افسردگی، وسواس

۴.۶(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری

کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری اثر سمانه ابراهیمی خسمخی و آسیه بریری است. این کتاب به اختلالاتی چون اضطراب، افسردگی و وسواس می‌پردازد و درمان شناختی رفتاری نیز برای هر کدام ارائه می‌کند.

درباره کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری

در صورت بروز اختلالاتی مانند اضطراب، وسواس یا افسردگی در یک کودک، زندگی او به طور کامل تحت تاثیر قرار می‌گیرد. این موضوع می‌تواند در ارتباط آن‌ها با دیگران و همچنین رفتارهای طبیعی مخصوص به گروه سنی‌شان تاثیر بگذارد. در صورتی که هر یک از این اختلالات در کودکی تشخیص داده شود باید سریعا به فکر درمان بود. مولفان کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری، ابتدا به معرفی و توضیح پیرامون اختلالات مختلفی می‌پردازند که ممکن است کودکان را درگیر کند. در کنار آن با بررسی خاص اختلال اضطرابی، اختلال افسردگی و اختلال وسواس و سبب‌شناسی بروز و پیدایش هرکدام، درمان شناختی رفتاری مناسب را نیز بیان می‌کنند.

کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مشاوران و مربیان گروه سنی کودک و کسانی که با کودکان کار می‌کنند، مخاطبان اصلی این کتابند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری
قیمت کتاب:۹۵۰۰ تومان

maede
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۷/۱۵

این کتاب مفید و کاربردی بود. مطالب خوب دسته بندی شده بود و از جهات مختلف اختلال بررسی شده بود.

خانواده‌درمانی: ۱۰۰ نکته‌ی کلیدی و فنون
مارک ریوت
راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی
پل استالارد
کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران
دبورا پلامر
از علایم تا درمان افسردگی کودک و نوجوان
نصیره مقدم‌فر
راهنمای عملی درمان اختلال افسردگی بر اساس اصول شناختی رفتاری
زهرا اکبری بیاتیانی
مثلث و مثلث‌سازی در خانواده (الفبای درمان)
فرشاد بهاری
راهنمای درمان مشکلات رفتاری نوجوانان