معرفی و دانلود کتاب بازاریابی انفجاری اینستاگرام pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بازاریابی انفجاری اینستاگرام

در  کتاب بازاریابی انفجاری اینستاگرام اثر حمید جعفری با نقش برجسته شبکه اجتماعی اینستاگرام در رونق تجارت و بازاریابی بیشتر آشنا خواهید شد.

این که اینستاگرام چیست، چطور باید کارتان را با آن آغاز کنید، ابزارهای این شبکه برای کمک به کسب وکار شما کدامند، چطور حساب کاربری تجاری در اینستا بسازید، و استراتژی‌های بازاریابی در اینستاگرام چیست، از مباحث مهم این کتاب‌اند.

با خواندن این کتاب آموزشی می‌توانید کسب‌وکار خود را با استفاده صحیح از اینستاگرام جانی تازه ببخشید.

خواندن کتاب بازاریابی انفجاری اینستاگرام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و بزگ مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بازاریابی انفجاری اینستاگرام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببازاریابی انفجاری اینستاگرام
فرمت کتابPDF

پویا یوزباشی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۶/۱۲

کتاب در حقیقت راهنمای ساخت اکانت و استفاده از اینستاگرام بود و آخراش چند تا نکته فروش گذاشته شده بود نه بازاریابی.

Hafez Marzoughi
۱۴۰۲/۰۷/۰۷