کتاب کار عمیق
معرفی کتاب کار عمیق
کتاب کار عمیق نوشته کال نیوپورت است که با ترجمه سارا ابراهیمی منتشر شده است. این کتاب خلاصهای از کتاب مفید کار عمیق است که قوانینی برای تمرکز در میان دنیای حواسپرتی به ما معرفی میکند.
درباره کتاب کار عمیق
تمرکز یکی از باارزشترین مهارتها در دنیای ما است که در تمامی امور از جمله امور اقتصادی و اجتماعی موردنیاز است. این مهارت را بهندرت میتوان در بین افراد یافت، زیرا دنیای سرشار از هیاهو و شلوغی، مردم حبس شده در این دنیا را هم در خود غرق کرده است. به همین دلیل اگر شما به توانایی تمرکز مسلط باشید، به قولی سه هیچ از بقیهی افراد جلو افتادهاید و میتوانید به نتایج خارقالعادهای دست پیدا کنید. کتاب کار عمیق نوشته کال نیوپورت توانایی تمرکز بدون حواسپرتی را توضیح میدهد. همچنین به مخاطب میآموزد تا با سرعت هرچهتمامتر بتواند به این مهارت، تسلط و احاطه کامل پیدا کند. این کتاب در واقع به خواننده کمک میکند تا کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهد و احساس شگفتانگیز تحقق هدف منحصربهفرد و ایستادن در یکقدمی آن را تجربه کند.
خواندن کتاب کار عمیق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به دنبال تمرکز و موفقیت هستید و فرصت خواندن کتاب کار عمیق را ندارید این مینی بوک به شما کمک خواهد کرد.
بخشی از کتاب کار عمیق
برنامهریزی برای کار و وقت آزاد جهت بازیابی انرژی، ضروری است.
وقتی از محل کار یا مأموریت خود به خانه برمیگردید، اغلب تنها کاری که میخواهید انجام دهید این است که هیچ کاری نکنید. برای بسیاری از ما، این یعنی هیچ زمان مشخصی برای تکمیل وظایفمان نداریم.
اما از قضا ظاهراً ما هر شب در یک روال مداوم گیر افتادهایم: ما تلویزیون تماشا میکنیم، تلفنهای خود را گشت میزنیم یا به کامپیوترهای خود خیره میشویم.
سپس، هنگامیکه وقت خوابیدن است، ما احساس خستگی بیشتری نسبت به زمانی که به خانه رسیدیم، میکنیم و انرژی خود را برای روز بعد خالی میکنیم. چگونه میتوان از این وضعیت جلوگیری کرد؟
با زمانبندی برای هر کاری که انجام میدهید، وقت خود را برای هوشیار بودن در مورد چگونگی صرف آن، آزاد میکنید. در شروع هر روز کاری، زمانبندیای ایجاد کنید که حداقل به قسمتهای ۳۰ دقیقهای تقسیم شود. در این زمانبندی، باید وظایف شغلی و شخصی را تعیین کنید مانند زمان استراحت، غذا خوردن یا رسیدگی به ایمیلها.
بدیهی است که زمانبندی شما ممکن است در طول روز تغییر کند اما اگر این اتفاق افتاد، فقط قسمتهای ۳۰ دقیقهای زمان خود را مرتب و جابهجا کنید. هدف، رعایت دقیق زمانبندی طول روز شما نیست بلکه پرورش آگاهی در مورد چگونگی گذراندن وقت است. آن برگردید.
نتونستم با این کتاب ارتباط بگیرم به نظر میاد ترجمه خوب انجام نشده
بنظر میرسه نسخه اصلی کتاب با گوگل ترنسلیت ترجمه شده و بعد هم با هوش مصنوعی خلاصه شده... تنها چیزی که شاید نکته مثبت کتاب باشه این بود که اگر متوجه بشید هر کلمه ای که نوشته درواقع ترجمه چه کلمه
6️⃣7️⃣ ترجمه یه جاهایی گیج کننده بود و از کارایی کتاب کم میکرد درکل ترجیح میدم این کتابارو خلاصه بخونم و برای یه خلاصه کتاب خوبی بود
بسیار عالی