کتاب تارا دختر تحصیل کرده
معرفی کتاب تارا دختر تحصیل کرده
کتاب تارا دختر تحصیل کرده نوشته تارا وست اور است که با ترجمه سارا ابراهیم منتشر شده است، این کتاب زندگینامه محقق و نویسندهای آمریکایی به نام تارا وست اور است که از کودکی تحت آموزههای متعصبانه و زنستیز آیین مورمونیسم قرار گرفته اما بلاخره خود را از آنها رها ساخته است.
مینیبوکها چکیدهای از برترین کتابهای غیرداستانی جهان هستند که با هدف صرف زمان و هزینه کمتر، برای مطالعه تهیه شدهاند. مینی بوکها با انتخاب و اشاره به نکات اصلی یک کتاب، امکان دریافت بهتر از متن اصلی را به خوانندگان میدهند و درعینحال محتوایی مستقل، قابلفهم و کاربردی هستند.
درباره کتاب تارا دختر تحصیل کرده
تارا وست اور، نویسنده کتاب تارا دختر تحصیل کرده، به خاطر اعتقاد والدینش به چنین آیینی، حتی اجازه تحصیل در مدرسه را نداشت. پس از اینکه تارا بزرگتر میشود، از دنیای اطراف و حقایقی که در آن وجود دارد، بیشتر میفهمد. او تصمیم میگیرد که به کالج برود و ادامه تحصیل بدهد.
کودکستان، دبستان، دبیرستان، دانشگاه. این راهی است که اکثر آمریکاییها توسط والدین خود به تحصیلات و یا پایینتر از آن میپردازند تا یک شغل پردرآمد و یک زندگی خوب داشته باشند. برای تارا وست اُور، تحصیلکردن مسیر کاملاً متفاوتی بود. با داشتن پدری که معتقد بود مدارس چیزی بیشتر از شستشوی ذهنی ندارند بهعلاوه معتقد بود که جایگاه مناسب زن در خانه است. برای تارا چون با خانوادهای مذهبی و مورمنیسم در ایالت آیداهو زندگی میکرد، تحصیلات آکادمیک بهعنوان اولویت اول محسوب نمیشد.
اگر تارا چیزی را میخواست، باید برای آن میجنگید. این مینی بوک، داستان او را روایت میکند. از روزهای ابتدایی زندگی او، بهعنوان دختر جوان که در جامعهای کاملاً مذهبی بزرگ شده بود تا شوکهای فرهنگی در دانشگاه و همچنین مسیر طولانی او برای اخذ مدرک دکترا در دانشگاه هاروارد.
خواندن کتاب تارا دختر تحصیل کرده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگینامه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تارا دختر تحصیل کرده
وقتی نویسنده هفتساله بود، از زندگی در مزرعه خانوادگی خود در یکی از روستاهای ایالت آیداهو لذت میبرد. او بازیکردن در طبیعت را به یاد میآورد و میگوید باد مانند نفس گرم کوههای مجاور، از میان موهایش میگذشت. در آن روزها، انگار او با درختان مخروطی و گندمهای وحشی که تپهها را پوشانده بود، یکی شده بود.
تارا از هفت فرزند، کوچکترین کودک بود و حتی وقتی جوان و بیخیال بود، میدانست که خانوادهاش متفاوت هستند.
تارا همراه با خواهران و برادرانش، اجازه مدرسه رفتن نداشتند. در واقع، تارا هرگز پا به مدرسه نگذاشته بود و هرگز به بیمارستان یا حتی مطب دکتر نرفته بود. همچنین، تا آنجا که به ایالت آیداهو مربوط میشد، تارا اصلاً وجود خارجی نداشت زیرا او در خانه متولد شده بود و برای او گواهی تولد نگرفته بودند.
اما این بدان معنی نیست که تارا در دوران کودکی خود، بسیاری از درسهای ارزشمند را یاد نگرفته است. یک چیزی که او در آن بسیار مهارت داشت، چیدن هلوهای رسیده در فصل تابستان و فروش آنها در فصل زمستان بود. همچنین او بهخوبی در خواندن ریتم آهنگ " Buck’s Peak " یا به قول پدرش جنی، " شاهزاده خانم هند" تبحر داشت.
درحالیکه جنی از تعلیم در منزل خوشحال بود، مادربزرگ تارا معتقد بود که نوههایش بهتر است تحصیلات عادی داشته باشند.
جنی معتقد بود که مدارس چیزی جز اینکه دولت سوسیالیست، بچهها را شستشوی مغزی دهد و آنها را به چرخدنده کاری تبدیل کند، نیست. یک روز مادربزرگ تارا همراه با یک پیشنهاد نزد او آمد. مادربزرگ گفت که ساعت ۵ صبح فردا، عازم آریزونا است و اگر تارا بخواهد، میتواند با او برود و در یک مدرسه مشغول به تحصیل شود.
میشه گفت کتاب دختر تحصیلکرده جز دسته کتاب های گیرا و جذاب بود برام. وقتی صفحات کتاب رو ورق میزدم و غرق در جملاتش بودم با خودم فکر می کردم که این وقایع باید حداقل 40 سال پیش اتفاق افتاده باشه اما
واقعا کتاب فوق العاده، الهام بخش و اثرگذاریه. من البته این ترجمه را نخواندم ولی محتوای کتاب و ماجراهایی که برای نویسنده پیش اومده خیلی خیلی جالبه
دوست داشتم🦋
از اینکه وقتم رو صرف خلاصهش کردم و نه کاملش خوشحالم!
کتاب خوبی بود با سختی ها باید مبارزه کرد
کتاب خوبیه داستان جالبی داره...
وقتتون رو تلف خوندن یه داستان زندگی دروغ نکنید